justys0702
Fanka BB :)
Dokladnie. Nawet czasem na przytulanki nie ma czasu.I tak jest najlepiejnie obliczasz,nie czekasz i nie myślisz bo niunia skutecznie zajmuje Ci czas
![]()
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dokladnie. Nawet czasem na przytulanki nie ma czasu.I tak jest najlepiejnie obliczasz,nie czekasz i nie myślisz bo niunia skutecznie zajmuje Ci czas
![]()
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też się staram. Właściwie drugi miesiąc ( ponieważ musiałam trochę odczekać po poronieniu bo u mnie oczyszczało się wszystko bardzo długo i mój organizm wariował) i teraz nic właśnie przyszła wczoraj @. Przepłakałam całą noc. Dzisiaj mam strasznego doła i już przestałam wierzyć że mi się kiedykolwiek uda.Ja jestem staraczka
☆ Walczyć o marzenia ☆
Wszystko się ułoży kiedy odpuścisz, wiem po sobieJa też się staram. Właściwie drugi miesiąc ( ponieważ musiałam trochę odczekać po poronieniu bo u mnie oczyszczało się wszystko bardzo długo i mój organizm wariował) i teraz nic właśnie przyszła wczoraj @. Przepłakałam całą noc. Dzisiaj mam strasznego doła i już przestałam wierzyć że mi się kiedykolwiek uda.
@Ewela bardzo mi przykro i przesyłam uściski
@Marika92 @Ewelina271990 gratulacje cudownie czytać takie piękne wiadomości może nadzieja wróci do mnie też. Życzę dużo zdrowia dla was i maleństw.
@DorciaMamaOlka @AnetaManiak piękne brzuszki
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i czekam na dobre wiadomości od was![]()
O to prawie polowa:-)Kochana taki optymizm to już bardzo dużo. Ja niezmiennie mocno trzymam za Was kciuki [emoji5]
U nas dobrze. Trochę dokucza mi rwa kulszowa ale daję radę. Dzis rozpoczynamy 17 tydzień.
Myślę, że nie opisałam mojego samopoczucia dobrze - w trakcie miesiąca nie myślę i staram się zająć myśli poza pracą i jestem radosna. To nie jest tak że tylko myślimy o staraniach - zupełnie o tym zapominamy. Dla mnie najgorszy jest ten okres kilku dni przed @ kiedy muszę stawić czoła temu czy się udało czy nie ponieważ wtedy chce czy nie chce zaczynam o tym myśleć. Jak wy sobie z tym radzicie bądź radziłyście z tymi kilkoma dniami przed @?@Abi A. Nie trac nadziei. Jestem po 2 poronieniach i walcze dalej. Najwazniejsze to odpowiednie leczenie. Badania. Sa tu dziewczyny po 3 poronieniach i nosza zdrowa ciaze. Wiem ze trudno jest pogodzic sie ze strata. Przeszlam to strasznie. Ale bol minie uwiez mi. Choc serce boli jak widze wozki z maluchem. Pomaga mi w tym moja znajoma. Poznalysmy sie w szpitalu. Ja poronilam. Ona ma corcie 3 miesiace. Z checia tam chodze. Umie mnie pocieszyc. Grunt to nie myslec o sexie jako o staraniach. To musi byc przyjemnośc.moja glowa odpuscilajest o wiele lepiej. Wiem ze jestem mloda. Nie jedno dziecko urodze
Zycze Ci takiego samego podejscia. Jak cos pisz na priv :*
☆ Walczyć o marzenia ☆