• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dziękuje za słowa otuchy.

Wziełam wolne na dziś i oczywiście jutro. Jutro wizyta, mam nadzieje ze okruszek bedzie widoczny cały i zdrowy.
Ide leżeć.

jestescie niezastąpione:tak:

dziewczyny udało się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
wink2.gif
yes2.gif
laugh.gif
laugh.gif

TSH miało być poniżej 2 !!!!!!!!! i mam 1,91 !!!!!!!! więc możemy się starać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

Butterfly
Suuuuuuuuuuuuuuuper!!!!!!!!!!!!!
To teraz do roboty!:D

Ja juz wrocilam,okulary zrobili na miejscu,dali mi szkla z innego zamowienia-nie dziwne ze nic nie widzialam:P
Ale juz mam,nowe ,piekne:)

Teraz cos wszamac musze i czekac az padac przestanie zeby isc biegac,wrr....

Buterfly super to do dzieła!!!!!

Gatto Ty dziś masz 8 tyg ciązy równe a ja 6 tyg równe.:happy:

mam pytanko do dziewczynek które biorą w ciązy progesteron lub brały, a mianowicie czy branie go nasila lub powoduje mdłosci i inne objawy jak nabrzmiałe piersi bolące. wiem dziwne pytanie ale jestem ciekawa czy ma on na to wpływ w koncu to hormon.

i jeszcze pytanko nr czy jak jutro bede 6tyg1d ciązy to jest szansa zobaczyc zarodeczek.?

Ostatnia edycja:
cześć dziewczynki, u mnie rano nie było prądu i nie mogłam Was poczytać a później pojechałam do chirurga i zeszło mi do 13 :(
ale jestem już po wszystkim- ząb usunięty, nawet aż tak bardzo nie bolało. Teraz zeszło znieczulenie to troszkę zaczynam czuć ale dla mojego dzidziusia zniosę wszystko. A ząb był bardzo zniszczony więc mógł siać bakteriami na całą buzię i organizm. Jeszcze przez troszkę nic nie mogę jeść ani pić a aż mnie mdli z głodu...zaciskamy pięści i damy radę.

Motylku
gratuluję i powodzenia życzę

Czy któraś coś wie co u MartOochy??

reklama
Beta 2000, natychmiast mi zrobili laparoskopię.
Czuję się ok, lekko zakręcona..najgorsze juz za mna.
Jajowód ocalony, wszystko bardzo dobrze tam wewnatrz wyglada..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry