Szczescie1986
Fanka BB :)
I jak zakonczylo się?? Bo ja już nastawiłam się na najgorsze i takJa miałam też niziutką betę bo zaledwie 12,5 a po dwóch dniach było coś ponad 30.
Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
I jak zakonczylo się?? Bo ja już nastawiłam się na najgorsze i takJa miałam też niziutką betę bo zaledwie 12,5 a po dwóch dniach było coś ponad 30.
Obecnie z tej niskiej bety jestem w 35t5d ciąży [emoji6] z Moim synkiem[emoji4][emoji4][emoji4]I jak sakoncylo się?? Bo ja już nastawiłam się na najgorsze i tak
A wiec tak kochana oprócz tego ze już 5 razy negatyw! To teraz tzn dziś byłam na becie i to był transfer 2 zarodkow 5 dniowych z blastocysta! Beta 17 powtórka w środę! W sobotę i niedziele robiłam sikacza i były piękne krechy! Nie wiem może spadło bo wczoraj mąż mnie trochę zdenerwował ! Dziś leżę i rycze ze może nic to nie dać! Jakieś rady??Obecnie z tej niskiej bety jestem w 35t5d ciąży [emoji6] z Moim synkiem[emoji4][emoji4][emoji4]
Możesz przybliżyć Mi Swoją historię bo pewnie gdzieś Ją pominełam[emoji6][emoji6][emoji6]
Ja u siebie jak usłyszałam o tak niskiej becie i do tego o 5cm cyście na jajniku byłam podłamana. Tym bardziej, że dwa miesiące wcześniej straciłam Swoją pierwszą długo wyczekiwaną ciąże.A wiec tak kochana oprócz tego ze już 5 razy negatyw! To teraz tzn dziś byłam na becie i to był transfer 2 zarodkow 5 dniowych z blastocysta! Beta 17 powtórka w środę! W sobotę i niedziele robiłam sikacza i były piękne krechy! Nie wiem może spadło bo wczoraj mąż mnie trochę zdenerwował ! Dziś leżę i rycze ze może nic to nie dać! Jakieś rady??
Dziś jest 10 dzień po transferze! Powiedz mi czy jak ty dowiedziała się o tak niskiej becie miałaś zwiekszona dawkę leków??Ja u siebie jak usłyszałam o tak niskiej becie i do tego o 5cm cyście na jajniku byłam podłamana. Tym bardziej, że dwa miesiące wcześniej straciłam Swoją pierwszą długo wyczekiwaną ciąże.
Nie denerwuj się. Ja wiem łatwo pisać, ale musisz mieć chociaż cichą nadzieję. Spróbuj zająć czymś innym głowę.
Może masz jakieś hobby czy lubisz czytać książki np.
Albo masz jakiś zaległy ulubiony serial.
Ile dni po transferze jesteś?
Specjalnie sprawdziłam na wykresieA powiedz mi ile przyrosła ci po 2 dniach skoro miałaś 13?
A powiedz mi kochana ilu dniowy zarodek!!mnie przez to wszystko zaczął bolec brzuchSpecjalnie sprawdziłam na wykresiei to było tak że badałam po 3 dniach-pierwsza beta była w piątek-niewiele ponad 13, kolejna beta w poniedziałek i było 53. Ciąża z problemami ale donoszona do 37tc, córka ma już 2,5 roku.
A powiedz mi ilu dniowy mialas zarodek??Ja u siebie jak usłyszałam o tak niskiej becie i do tego o 5cm cyście na jajniku byłam podłamana. Tym bardziej, że dwa miesiące wcześniej straciłam Swoją pierwszą długo wyczekiwaną ciąże.
Nie denerwuj się. Ja wiem łatwo pisać, ale musisz mieć chociaż cichą nadzieję. Spróbuj zająć czymś innym głowę.
Może masz jakieś hobby czy lubisz czytać książki np.
Albo masz jakiś zaległy ulubiony serial.
Ile dni po transferze jesteś?
Nie wiem ilu dniowy zarodek bo cykl co prawda wspomagany był lekami ale zapłodnienie było naturalne. Owulacja potwierdzona monitoringiem stąd wiem że w dniu badania był 11 dzień poA powiedz mi kochana ilu dniowy zarodek!!mnie przez to wszystko zaczął bolec brzuch
Kochana ja jak czytałam wczoraj cały dzień te różne fora to dla dziewczyn śie nie udawało z tak niska beta!w 10 dniu nawet miały 189 a u jednej to nawet 680 ale czy to prawda! Jutro mój decydujący dzienNie wiem ilu dniowy zarodek bo cykl co prawda wspomagany był lekami ale zapłodnienie było naturalne. Owulacja potwierdzona monitoringiem stąd wiem że w dniu badania był 11 dzień po
W każdym razie świeżo po implantacji hcg jest nizutkie, przecież w końcu dopiero zaczyna rosnąć. Trzymam kciuki by u Ciebie była podobna historia z tym wzrostem jak u mnie i u Anety![]()