• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Zdrowe odzywianie wyjdzie tylko na dobre :-)
1517668362-ed4644535166ba31-aaaaaa.jpeg

Moj wczorajszy obiad :) zawsze lubialam duzo sosu teraz bez ale idzie sie przyzwyczaic :)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Wygląda pysznie :)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@ag_agi dziekujemy[emoji4]
@mfifi04 Lilka ma 4.5miesiaca. Dziekujemy[emoji4]

My wieczor spedzimy bez Meza, bo poszedl na noc do pracy. Nie lubie jak go w nocy nie ma w domu. Jeszcze teraz jak Mala jest chora.

Paczki lubie jesc ale nie szaleje w tlusty czwartek. No chyba, ze sa jakies super w smaku to sie skuszse na wieksza ilosc[emoji4]

iv09zbmhdpxevirr.png

reklama
@mfifi04 zgadzam się z aga_agi na moją cukrzycę też twój obiad idealny [emoji23][emoji23].
@aga_agi jak tam twoje cukry ? U mnie powoli się już stabilizuje.Zaczęłam 32 tc i naczczo mam po 80 ,a po posiłku dochodzi do 100 nawet dziś po obiedzie.Jakoś mi się udało bez insuliny na samej diecie.
@xxEwelaxx ja przed ciążą miałam nadwagę ,a jak zaszlam ponad 80 kg więc jakoś nie wierzę w to całe żywienie pod ciąże.
@justyna0702 ,ale Lilianka już duża ,a pamiętam jak byś dziś rodziła i twój strach przed porodem [emoji23].Oby szybko wróciła do zdrowia.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry