Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Przykro mi [emoji22]to straszna strata.Oby los się szybko do was uśmiechnął [emoji4].Hej. Ja dwoje dziecko rodziłam w 25 tc, niestety po prawie 2 miesiącach walki, przegraliśmy i teraz jestem mamą aniołka.
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Jesli lekarz tak powiedzial czyli cos musi w tym byc.. robilas ponowne badanie crp??Mój lekarz twierdzi, że poród przedwczesny wywołała infekcja baterią e coli ( crp w dniu przyjęcia do szpitala wynosiło 25)Jednak mi wydaje się, że to jednak bezobiawowo skracała się szyjka i wtedy wydała się infekcja.
Poprostu w ciazy trzeba bardziej crp kontrolowac [emoji6]Na badanie Crp idę w następny poniedziałek.
Urodziłam 08.10.2016 r.
13. Kwietnia 2017 r odebrałam wynik posiewu, a w nim :
[emoji830]Escherichia coli - skąpa
[emoji830]Enterococcus faecalis - bardzo
skąpa
[emoji830]Candida species - mierna
[emoji830] Lactobacillus species - obfita
Dostałam Itrokast I robiony antybiotyk. 2 tygodnie później dostałam Macmiror Complex 500 a 30.czerwca odebrałam ujemny wynik posiewu. Do tej pory nie miałam żadnych objawów infekcji.
Ale strach że wróci w ciąży i znów stracę dziecko jest potwornie ogromny[emoji17]
Oby się udało, oby. [emoji4]Poprostu w ciazy trzeba bardziej crp kontrolowac [emoji6]
[emoji173]walczyć o marzenia[emoji173]
Powodzenia :*Oby się udało, oby. [emoji4]