justys0702
Fanka BB :)
Ale masz juz jasne. A ja mam balejaz na ciemnych wlosach. Wiec pewnie wyszlyby zolteJa nie narzekamfarbuje nią jakoś 2 lata już
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale masz juz jasne. A ja mam balejaz na ciemnych wlosach. Wiec pewnie wyszlyby zolteJa nie narzekamfarbuje nią jakoś 2 lata już
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Tak - mam pewność że była w niedzielę, bo w poniedziałek byłam u gin na kontroli i na usg widziała ciałko żółte, więc było świeżutko po owu.Ale masz sliczne te wlosy[emoji4] jaka farba farbujesz?
@martakratka masz pewnoscz zeby byla owulacja? Mnie czesto boli brzuch jak na okres. A ostatni mialam 12 lutego. Tylko nie wiem wlasnie kiedy byla owulacja.
![]()
Cudowny słodziak małyTo się zgadza. Pierwsze dwa dni to była dla Mnie katorga. Ryczałam nie mogłam dojść do siebie. Synek jest Kochany wspaniały i w ogóle. Ale ten ból i to wszystko co się działo w ostatnich 2godz porodu po prostu nie mogło Mi kompletnie wyjść z głowy. Na szczęście jest już z Moją psychiką lepiej.
Ja nie życzę nikomu źle, ale Ona nie powinna pracować jako położna. Wszystko szło dobrze dopuki ona się nie wpieprzyła w sparawy Mojego porodu. Bo miałam na początku jedną położną bardzo fajną. A, pod koniec przylazła ta druga i wtedy zaczęło się piekło. Tamta niestety miała ***** do gadania musiała się ze wszystkim słuchać, a chciała już wcześniej zakończyć to cc. No ale już nie ważne bo tylko strasze. Chyba musiałam się trochę wygadać.
Obym tylko rzadnej dziewczyn nie zaraziła[emoji6][emoji6][emoji6]
A to Moje słoneczko Kochane [emoji7][emoji7][emoji7]![]()
Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Piekny masz ten brzusio [emoji177]Zdrowiutkiza 11 dni kolejna wizyta
i mamy się dobrze
na razie 5kg na plusie więc chyba nie jest tak źle
![]()
![]()
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Cudownie [emoji177]Jestem po wizycie 300 g szczęścia wszystkiego jest w porządku tylko nie wiadomo na 100% jaka płeć,bo dzisiaj leniuchował. Z ostatniej wizyta prawdopodobnie chłopiec.Mam tylko takie zdjęcie.Chociaż z samego zdjęcia co mam to bym powiedziała, że to chłopiec...
Aj to świetna wiadomość [emoji7][emoji7][emoji7]Jestem po wizycie 300 g szczęścia wszystkiego jest w porządku tylko nie wiadomo na 100% jaka płeć,bo dzisiaj leniuchował. Z ostatniej wizyta prawdopodobnie chłopiec.Mam tylko takie zdjęcie.Chociaż z samego zdjęcia co mam to bym powiedziała, że to chłopiec...
Hej. Ja krwawilam mocno 3 dni i kolejne 6 dni plamilam. Dzisiaj wlasnie dostalam okresJa przed poronieniem miałam cykle co 28 dni. Okres dostałam po ok 60 dniach od poronienia, ale bardzo długo krwawiłam i moja gim powiedziała, że dlatego. Ile Ty krwawiłas?
Dzisiaj od dnia poronienia minelo rowne 34dniHej. Ja krwawilam mocno 3 dni i kolejne 6 dni plamilam. Dzisiaj wlasnie dostalam okres![]()
No to chyba dobrzeDzisiaj od dnia poronienia minelo rowne 34dni