• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja nie narzekam :) farbuje nią jakoś 2 lata już :)

p19u3e3kn69xsy6d.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ale masz juz jasne. A ja mam balejaz na ciemnych wlosach. Wiec pewnie wyszlyby zolte

iv09zbmhvja6ze85.png

reklama
To się zgadza. Pierwsze dwa dni to była dla Mnie katorga. Ryczałam nie mogłam dojść do siebie. Synek jest Kochany wspaniały i w ogóle. Ale ten ból i to wszystko co się działo w ostatnich 2godz porodu po prostu nie mogło Mi kompletnie wyjść z głowy. Na szczęście jest już z Moją psychiką lepiej.
Ja nie życzę nikomu źle, ale Ona nie powinna pracować jako położna. Wszystko szło dobrze dopuki ona się nie wpieprzyła w sparawy Mojego porodu. Bo miałam na początku jedną położną bardzo fajną. A, pod koniec przylazła ta druga i wtedy zaczęło się piekło. Tamta niestety miała ***** do gadania musiała się ze wszystkim słuchać, a chciała już wcześniej zakończyć to cc. No ale już nie ważne bo tylko strasze. Chyba musiałam się trochę wygadać.
Obym tylko rzadnej dziewczyn nie zaraziła[emoji6][emoji6][emoji6]

A to Moje słoneczko Kochane [emoji7][emoji7][emoji7]
1519815019-a5b79c0ac6b8a64b-aaaaaa.jpeg

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Cudowny słodziak mały

Jestem po wizycie 300 g szczęścia wszystkiego jest w porządku tylko nie wiadomo na 100% jaka płeć,bo dzisiaj leniuchował. Z ostatniej wizyta prawdopodobnie chłopiec.Mam tylko takie zdjęcie.Chociaż z samego zdjęcia co mam to bym powiedziała, że to chłopiec...

Załączniki

• IMG_20180301_182244-2080x1560-1040x780.jpg
    IMG_20180301_182244-2080x1560-1040x780.jpg
    95,4 KB · Wyświetleń: 111
Jestem po wizycie 300 g szczęścia wszystkiego jest w porządku tylko nie wiadomo na 100% jaka płeć,bo dzisiaj leniuchował. Z ostatniej wizyta prawdopodobnie chłopiec.Mam tylko takie zdjęcie.Chociaż z samego zdjęcia co mam to bym powiedziała, że to chłopiec...
Aj to świetna wiadomość [emoji7][emoji7][emoji7]
Niech rośnie dalej zdrowo u mamusi w brzusiu[emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry