Pewnie nie tak szybko bede kontrolowacTeż słyszałam,że dobrydaj znać jak skontrolujesz. Trzymam kciuki!
Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie nie tak szybko bede kontrolowacTeż słyszałam,że dobrydaj znać jak skontrolujesz. Trzymam kciuki!
Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom
Anetka życzę szybkiego powrotu do zdrówkaHej. Jestem już ponad tydzień w domu i w dalszym ciągu nie jestem w stanie zająć się własnym dzieckiem[emoji26][emoji26][emoji26]mam tak osłabiony organizm, że mam nawet problem z dojściem do łazienki. Czasem na siedząco podtrzymam Adasia i to z poduszkami pod rękoma bo nie mam siły i boję się, że Mi wypadnie. Przez ten Mój osłabiony organizm chwyta się Mnie wszystko. Bez męża w ogóle bym sobie nie poradziła. Jest bardzo dużym oparciem dla Mnie i radzi sobie idealnie ze wszystkim. Ogarnia wszystko Adasia, Mnie, pieski i dom. Trzymajcie za Mnie kciuki żebym w końcu wydobrzała i mogła cieszyć się tak długo wyczekiwanym macierzyństwem.
Mój słodki synuś [emoji7][emoji7][emoji7]![]()
![]()
Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Alunia o rety! może coś w nocy powinnaś podejść?@90_natka u mnie cukry pod koniec ciąży jak były u ciebie, po posiłku ledwo 100, a naczczo tragedia, bo już od kilku dni 65-70 Dziś o 5 rano zmierzyłam,bo miałam ciężka noc, a tam 65 i odrazu musiałam jeść, żeby nie było większego spadku.
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie jem o 21, a później w nocy biore leki na tarczyce, bo i tak nie śpie, bo to juz takie umnie stadium ciąży,a cukier i tak leci.Moze poród się zbliża i dla tego mój organizm tak reaguje.Alunia o rety! może coś w nocy powinnaś podejść?
Już nie mam wizyty u diabetologa ostatnia była pod koniec lutego ,bo mam 100km .Te leki trzeba naczczo przyjmować co najmniej 3h ,po ostatnim posiłku,albo przed.Jutro mam wizyte to spytam się gina co z tym cukrem ,bo na grupie cukrzycowej dziewczyny pisały ,że ten cukier może być niski ,bo łożysko nie wydolne już.Na tym sprzęcie co ma i tak mi tego nie sprawdzi ,ale może podejmie decyzję co dalej.Jutro ma mi sprawdzić czy mały zmienił pozycje, a jak nie to wyznaczyć termin cc to może weźmie to pod uwage.A co Twoja diabetolog na to, możesz coś do tych leków podgryźć? Te 65 to trochę za nisko.
No to masz jak u mnie było. Identycznie. Rano pod koniec ciąży miewałam zazwyczaj ok 60-65. Bez względu na to czy jadłam w nocy czy nie i czy mierzyłam na czczo o 7 czy o 9. Łożysko fakycznie było wtedy już trochę zwapniałe ale nie na tyle żeby przepływy się pogorszyły. Generalnie miałam z tym cukrem tak tylko ze 2 tyg przed porodem.@90_natka u mnie cukry pod koniec ciąży jak były u ciebie, po posiłku ledwo 100, a naczczo tragedia, bo już od kilku dni 65-70 Dziś o 5 rano zmierzyłam,bo miałam ciężka noc, a tam 65 i odrazu musiałam jeść, żeby nie było większego spadku.
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
A to takie delikatne przekroczenia to spokojnie