• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Po tych wszystkich moich przejściach 27-28 dc. Kiedyś dawno dawno temu za górami i lasami były 32dc :) kurcze bylam pewna że nic bo tydzień temu robiłam test. Teraz nie bardzo mam jak bo siedzę na wsi na urlopie ale M obiecał ze jutro kupi jakby coś.
To trzymam kciuki za pozytyw [emoji16][emoji4][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiktor wczoraj skończył 4 tygodnie ,a w środe będzie miesiąc jak jest z nami [emoji4].Wydaje się ,ze żółtaczka też ładnie schodzi więc obędzie się bez szpitala.Jutro pierwsza wizyta kontrolna u pediatry.W dzień śpi słodko jak aniołek tylko noce są bardzo ciężkie [emoji6].
1523865001-80b630e236fdbbcd-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć wszystkim [emoji4] chciałbym się Wam poradzić odnośnie brania luteiny ;) w grudniu poroniłam, poronienie zatrzymane, zabieg łyżeczkowania, pierwsza @ po 47 dniach, kolejna po 35 i teraz trzecia po 33 dniach, staramy się z mężem od tego cyklu o ciążę niestety nie wyszło bo dostałam wczoraj @, ale lekarz przepisał mi luteinę 50 mg 2x dziennie, która mam brać od 15 do 30 dc, przepisał mi ją przez to, że przed @ mam kilka dni plamien brunatnych, ale czytałam na forach, że luteina może blokować owulację, z moich obserwacji mam ją dość późno bo około 18-19 dc według obserwacji i testów owulacyjnych, macie jakieś doświadczenia w tym temacie bo ja już głupie totalnie, mój lekarz jest jednym z najlepszych w moim mieście, ale sama już nie wiem co o tym myśleć...

Cześć wszystkim [emoji4] chciałbym się Wam poradzić odnośnie brania luteiny ;) w grudniu poroniłam, poronienie zatrzymane, zabieg łyżeczkowania, pierwsza @ po 47 dniach, kolejna po 35 i teraz trzecia po 33 dniach, staramy się z mężem od tego cyklu o ciążę niestety nie wyszło bo dostałam wczoraj @, ale lekarz przepisał mi luteinę 50 mg 2x dziennie, która mam brać od 15 do 30 dc, przepisał mi ją przez to, że przed @ mam kilka dni plamien brunatnych, ale czytałam na forach, że luteina może blokować owulację, z moich obserwacji mam ją dość późno bo około 18-19 dc według obserwacji i testów owulacyjnych, macie jakieś doświadczenia w tym temacie bo ja już głupie totalnie, mój lekarz jest jednym z najlepszych w moim mieście, ale sama już nie wiem co o tym myśleć...
Ja mialam zaczac brac duphaston 3 dni po pozytywnym tescie owulacyjnym.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry