Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hej jestem jeste. Caly czas Was czytam. Macie cudowne dzieciaczki :*
Czekam z niecierpliwością aż wejdę któregoś dnia tutaj i będziesz się chwaliła pozytywnym testem potem zdjęciami usg[emoji4][emoji4][emoji4]starcie się dalej czy czekacie aż uzbieracie pieniążki na iv???Hej jestem jeste. Caly czas Was czytam. Macie cudowne dzieciaczki :*
A los potrafi być czasem złośliwy. Ale tym Razem by tylko szczęście ogromne szczęście przyniósł Kochana [emoji8][emoji7]@AnetaManiak cisza u nas jak makiem zasiał. Jutro kolejne ktg. Jutro też mija rok od utraty Aniołka i tak sobie pomyślałam, że los by mi figla spłatał jakby coś się ruszyło.
@Marika92 to dobrze, że się uspokoiło, każdy dzień dłużej to sukces [emoji5]
Czekamy kochana na ten odpowiedni momentCzekam z niecierpliwością aż wejdę któregoś dnia tutaj i będziesz się chwaliła pozytywnym testem potem zdjęciami usg[emoji4][emoji4][emoji4]starcie się dalej czy czekacie aż uzbieracie pieniążki na iv???
To czekam razem z Wami i trzymam mocno wraz z Adasiem zaciśnięte kciuki za Was [emoji779][emoji779][emoji779][emoji779]Czekamy kochana na ten odpowiedni moment![]()
Trzymaj trzymaj [emoji173] [emoji173] [emoji182] [emoji182] [emoji173] [emoji173] [emoji182] [emoji182]To czekam razem z Wami i trzymam mocno wraz z Adasiem zaciśnięte kciuki za Was [emoji779][emoji779][emoji779][emoji779]
I my też &&&Trzymaj trzymaj [emoji173] [emoji173] [emoji182] [emoji182] [emoji173] [emoji173] [emoji182] [emoji182]
Dzieki jestescie kochane [emoji182] [emoji182]I my też &&&