AnetaManiak
Fanka BB :)
Ale słodko rodzinnie[emoji7][emoji7][emoji7]Jakoś sobie radzimytata musiał polecieć na 2 tyg do pracy ale szybko nam zleci
jutro ściągają szwy i czuje się już ok
Zobacz załącznik 873555 pozdrawiamy
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale słodko rodzinnie[emoji7][emoji7][emoji7]Jakoś sobie radzimytata musiał polecieć na 2 tyg do pracy ale szybko nam zleci
![]()
Super widok, a ty ślicznie wyglądasz [emoji5]Jakoś sobie radzimytata musiał polecieć na 2 tyg do pracy ale szybko nam zleci
![]()
Cudne zdjęcie!! Jejciu juz zapomniałam jak wygląda noworodek, moja pannica juz dawno w przedszkolu, toz to takie maciupckie maleństwo... Zazdroszczę!!!!Jakoś sobie radzimytata musiał polecieć na 2 tyg do pracy ale szybko nam zleci
![]()
Może tak być,ale ciężko odpuścić. Mi się udało jak całkowicie straciłam nadzieje i stwierdziłam, że niema szans [emoji5].U mnie znów nic z tego w tym miesiącu, mimo intensywnych starań przyszła @ i smutno ...
Stwierdziłam, że w tym cyklu nie będę wyliczać dni plodnych itd. Odpuszczam. Niech się dzieje wola nieba, może to pragnienie dziecka właśnie blokuje zajście w ciążę?
Po jak długim czasie po "straceniu nadziei"? Bo szczerze to i ja trochę zwątpiłam że kiedykolwiek się uda, rok starań to krótko w porównaniu do niektórych kobiet, ale nigdy nie sądziłam, że bedzie z tym taki problemMoże tak być,ale ciężko odpuścić. Mi się udało jak całkowicie straciłam nadzieje i stwierdziłam, że niema szans [emoji5].
Po 3 latach prawie [emoji2]Po jak długim czasie po "straceniu nadziei"? Bo szczerze to i ja trochę zwątpiłam że kiedykolwiek się uda, rok starań to krótko w porównaniu do niektórych kobiet, ale nigdy nie sądziłam, że bedzie z tym taki problem
Kiedyś już ją wywolywalam ale sie nie odezwala. Sama chcialabym wiedzieć co u niej.@xxewelaxx co tam u ciebie?