aga_agi
Fanka BB :)
@jagoda87 gratulacje, teraz już tylko będzie dobrze
@porcelana trzymam kciuki, już robiłaś ten test?
@Lenka232323 cudowna mała dama
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Robiłam. Biało... Ale jeszcze nie tracę nadziei, bo na @ mi się nie zanosi na pewno.@jagoda87 gratulacje, teraz już tylko będzie dobrze
Ja jestem brzuchatka[emoji5]Dziewczeta strasznie mi przykro z plwodh Waszych strat.
Z doswiadczenia powiem ze glowa musi odpoczać.
Jesli macie jakies pytania to prosze postaramy sie odpowiedziec :*
Jak tam mamuśki??
Czy my tu mamy jeszcze jakas brzuchatke??
Tak tak pamietam o Tobie. Mow jak sie czujesz??Ja jestem brzuchatka[emoji5]
Dobrze na szczescie. Jestem juz po prenatalnych ale plci nie znamy i nie chcemy wiedziećTak tak pamietam o Tobie. Mow jak sie czujesz??
Bedzie niespodziankaDobrze na szczescie. Jestem juz po prenatalnych ale plci nie znamy i nie chcemy wiedzieć
Tak. Tylko zmartwił mnie trochę wynik przeziernosci karkowej, bo wyszedł 2.3. Lekarz mówił, ze to w normie ale mam stracha.Bedzie niespodzianka![]()
Ciezko mi sie wypowiedziec bo nawet niewiem co oznacza..Tak. Tylko zmartwił mnie trochę wynik przeziernosci karkowej, bo wyszedł 2.3. Lekarz mówił, ze to w normie ale mam stracha.
Chodzi tu o wady genetyczne. To jest ten fald na karkuCiezko mi sie wypowiedziec bo nawet niewiem co oznacza..
Skoro lekarz mowi ze nie ma sie czym martwic to sie nie stresuj :*Chodzi tu o wady genetyczne. To jest ten fald na karku