Marika92
Fanka BB :)
ElegancikCudowni Ci nasi forumowi chłopcy [emoji173]
To i my się witamy za 6 dni 3 miesiące razem
Zobacz załącznik 892834
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ElegancikCudowni Ci nasi forumowi chłopcy [emoji173]
To i my się witamy za 6 dni 3 miesiące razem
Zobacz załącznik 892834
Jeju jak ten czas leci[emoji7][emoji7][emoji7]słodkości do schrupania. A jak tam Wam idzie rozszerzanie diety? I jak tam z Twoim mlekiem?
Oczka ma takie duże ta moja mała kurkaJakie fajne oczkamyślę że Maksio też będzie łobuzem bo już ma bystre oczka
Zobacz załącznik 894400Zobacz załącznik 894401
Chyba takie pytanie najlepiej do @natka_90 Ona to taka nasza specjalistka od takich spraw[emoji6][emoji6][emoji6]Dziewczyny dawno mnie tu nie było [emoji4]pozdrawiam wszystkie nowe mamusie a starajacym sie zycze powodzenia i trzymam kciuki[emoji4][emoji6]
Potrzebuje waszej pomocy moze któraś sie orientuje w tym temacie i mi potrafi podpowiedziec.
Za dwa miesiace koncze macierzynski, cala ciaze a nawet przed ciaza trzy miesiace bylam na zwolnieniu lekarskim no i oczywiscie przekroczylam pod koniec ciazy te 270 dni i bylam na swiadczeniu rehabilitacyjnym i teraz moje pytanie czy teraz po macierzynskim moge isc bez problemu na L4 i nie beda miala żadnej ciągłości?
Jak to jest liczone???czy bedzie mi normalnie przysługiwać swiadczenie???
Super dziekuje Ci bardzo za odpowiedz [emoji8][emoji6]Chyba takie pytanie najlepiej do @natka_90 Ona to taka nasza specjalistka od takich spraw[emoji6][emoji6][emoji6]
Jejku jaka ona już duża i śliczna
Niestety rośnie,a chciałoby się zatrzymać ten czas...Jejku jaka ona już duża i śliczna