• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Cześć dziewczynki ;-)
widzę że dzisiaj jakiś dzień na przytulkanki, bo ja się dzisiaj z rana rzuciłam na mojego M zanim się obudził :-p
My dzisiaj pogodę mamy słoneczko + chmurki, idealne na spacerowanie, pojechaliśmy sobie nad jeziorko pospacerować i zjeść obiadek w knajpce, pomimo że porcja była ogromna to musiałam zakończyć jedzenie gofrem z bitą śmietaną, owocami i polewą! Eh a kilogramy będą lecieć ale co tam.
Nanulika kiedy miałaś ostatnią @?
Wszystkim starającym przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
gońcie się w tego berka, chętnie pokibicuję :tak:

reklama
danutaski ostatnią @ miałam 26 czerwca...

pochwalę Wam się jednym z prezentów urodzinowych jaki dostałam od znajomych:) już wisi:)

IMAG1182.jpg

Ostatnia edycja:
Uroczy prezent;-)
My dzisiaj tez bobosexy, bo owulka wisi w powietrzu;-)
A wczoraj sie naogladalismy taaaaaaaakich slodkich mebelkow i w 100% bylismy zgodni i do kolorow, i do modeli, nawet lamki te same wybralismy... I wykladzine w roze...pozostalo tylko zmajstrowac bobo ;-)
no wiec pomajsterkowalismy, no i sie okarze jak nam poszlo,;-) :-D

Im mniej się nastawiasz tym pewniej może zaskoczyć:)

A popisze coś do Was.... nic mi się dziś nie chce.... leniuch na maxa. Jedynie do jajecznicy na śniadanie i zapiekanego szpinaku na obiadek się zmobilizowałam.
A tak siedzę, coś tam czytam w necie, siatkarzy pooglądałam w tv i nie wiem co ze sobą zrobić... Czytać mi się nie chce, filmu żadnego też nie - jakaś bez wyrazu dzisiaj jestem...
Pogoda też jakaś bura... nie zachęca do niczego...
Ehh...

Ostatnia edycja:
Myszka2829 będę trzymać kciuki, może tym razem Ty zostaniesz berkiem!!
Nanulika jeżeli ostatnia @ była 26 czerwca, to plamienie które miałaś 19go mogło być plamieniem okołoowulacyjnym.
Gdyby tak było i owulka była opóźniona (czyli wystąpiłaby w okolicy 19 lipca czyli 24 dzień cyklu) to wtedy termin @ to około dwa tygodnie później czyli 38dc czyli nawet 2 sierpnia. Nie mówię że tak jest na pewno, ale Twoje plamienie było małe i krótkotrwałe - co mogło oznaczać owulację => a owulacja mogła być opóźniona, więc czasami na @ możesz jeszcze poczekać. Badaj tempkę, być może jesteś teraz w fazie temperatur wyższych i po tempce będziemy wiedzieć czy zbliża się @.
Przyjmując że plamienie było okołoowulacyjne, dni płodne Twoje trwały w przedziale 14-20 lipca więc jeżeli w tym czasie mieliście wolną amerykankę, to mogliście coś zmajstrować.
Ale pamiętaj, ja tylko teoretyzuję, bazuję na tym że plamienie z 19-go mogło być plamieniem okołoowulacyjnym.

Dzięki danutaski.... przez moment tak pomyślałam,że to mogło być okołoowulacyjne - jeśli mi się to tak powydłuża to kiepsko by było... chciałabym żeby cykle wróciły na 28dniowe tory... nic no zobaczymy... Po dzisiejszych porannych szaleństwach wciąż śluz mam przekrwiony ale jako takiego plamienia czy @ nie ma więc może masz rację że jeszcze sobie poczekam... między 14 a 20 chyba nie zdarzyła nam się wolna amerykanka tak na full... hmm...
Od jutra znów tempkę będę mierzyć - wciąż nie rozpoczynam nowego cyklu bo w sumie nie mogę nazwać @ tego co teraz się dzieje:) może faktycznie tempka pomoze:)

reklama
No będę mierzyć - coraz bardziej się przekonuję że to ma jakiś sens:)
A wogóle to mam coraz większą chęć zacząć już się starać i odpuścić te "akcje bezpieczeństwa"... Tylko sumienie jakoś gryzie że może nie powinnam...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry