aga_agi
Fanka BB :)
A Adaś niezmiennie cudny i ta czuprynaAle słodkości do schrupania[emoji7][emoji7][emoji7]
Pozdrawiamy z Adasiem [emoji8][emoji8][emoji8]Zobacz załącznik 922160Zobacz załącznik 922161Zobacz załącznik 922162
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A Adaś niezmiennie cudny i ta czuprynaAle słodkości do schrupania[emoji7][emoji7][emoji7]
Pozdrawiamy z Adasiem [emoji8][emoji8][emoji8]Zobacz załącznik 922160Zobacz załącznik 922161Zobacz załącznik 922162
Super już duży chłopak z niego, ale szybko zleciałoZobacz załącznik 922152 Wpadamy tylko powiedzieć, że dziś o 17:00 Kornel skończył pół rokuChociaż tu pusto (może to i dobrze
) to jesteśmy z Wami @mfifi04 Kochana kciuki nadal trzymamy @justys0702 @jagoda87 jak tam Wasze brzuszki @AnetaManiak @90_natka @alunia87 buziole przesyłamy
Zobacz załącznik 922153 Zobacz załącznik 922154
Ale super, pewnie lada chwila zacznie chodzićSuper już duży chłopak z niego, ale szybko zleciało. U nas zaraz 9 miesięcy stuknie i idą zęby na całego, bo po kilka na raz :|. Mały kiepsko to znosi, a jutro jeszcze zaległe szczepienie.Rosnie mi synek na dobre i na ziemi już nie chętnie po siedzi, bo teraz by tylko stał na nogach. Zobacz załącznik 922183Zobacz załącznik 922184
Piekne zdjecia [emoji173] idzie sie zakochac. Szczegolnie te z miskami slodziutkie [emoji182]Zobacz załącznik 922152 Wpadamy tylko powiedzieć, że dziś o 17:00 Kornel skończył pół rokuChociaż tu pusto (może to i dobrze
) to jesteśmy z Wami @mfifi04 Kochana kciuki nadal trzymamy @justys0702 @jagoda87 jak tam Wasze brzuszki @AnetaManiak @90_natka @alunia87 @DorciaMamaOlka buziole przesyłamy
Zobacz załącznik 922153 Zobacz załącznik 922154
Witajcie [emoji6] maly przystojniachaAle słodkości do schrupania[emoji7][emoji7][emoji7]
To powoli ci się życie zawodowe układa, a później bobo tylko do szczęścia.Zmiana pracy ci wyszła na plus.Piekne zdjecia [emoji173] idzie sie zakochac. Szczegolnie te z miskami slodziutkie [emoji182]
U mnie wporzadku. Dostalam propozycje awansu. Chyba skorzystam. Tak wiec starania leza na 2 planie [emoji6]
Jak narazie korzystam z zycia. Dopoki jestem mloda [emoji44]
Same przystojniaki sa tutaj. Wspolczuje zabkow..Super już duży chłopak z niego, ale szybko zleciało. U nas zaraz 9 miesięcy stuknie i idą zęby na całego, bo po kilka na raz :|. Mały kiepsko to znosi, a jutro jeszcze zaległe szczepienie.Rosnie mi synek na dobre i na ziemi już nie chętnie po siedzi, bo teraz by tylko stał na nogach. Zobacz załącznik 922183Zobacz załącznik 922184
Widocznie na wszystko musi byc czasTo powoli ci się życie zawodowe układa, a później bobo tylko do szczęścia.Zmiana pracy ci wyszła na plus.
Młody rośnie jak na drożdżach. Powoli powoli trupta z pchaczem. Mamy już 5 ząbków i idzie 6. Zdrowy jak narazie bez większych problemów i oby tak zostało. Ja no niestety bez zmian, a nawet gorzej z tymi plecami. 14 grudnia mam wizytę u lekarza i powiedział, że jak nie będzie poprawy to operacja. Także "już trzęsę portkami". Wolałabym spróbować pierw zastrzyków z Kortyzonu, ale lekarz sądzi, że przy Nich nie można karmić. I teraz jest problem bo młody mm nie ruszy. Ja cały czas odciągam mleko. Laktator to Moja druga para rąk. Mąż od poniedziałku w pracy i teściową przyleciała żeby Mi pomagać bo Ja nie jestem w stanie niestety zrobić cokolwiek bez pomocy bez bólu. A nie wspomnę o opiece nad dzieckiem. Także jest hmmm nie wesoło.Witajcie [emoji6] maly przystojniacha
Opowiadaj co u Was jak zdrowko [emoji848]?
Jeszcze wiele przed tobąWidocznie na wszystko musi byc czas![]()