Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bardzo mi przykro. Kochana faktycznie wynik TSJ wysoki ja przy prawie 13 TSH miałam eythyrox n125 na przemian z 150 wyniki obecny będę znała dokładnie dopiero 9 maja. Nie chce Cię dolowac ale ja też poronilam ale w 14 tc z powodu wysokiego TSH wysokiego poziomu prolaktyny ale jeszcze meczyly mnie silne ataki padaczkowe które doprowadzaly do niedotlenienia mózgu. U mnie mogło być to większa przyczyna utraty ale wynik wysoki TSH też mógł być przyczyną poronienia. Jeszcze raz bardzo mi przykro .Dziewczyny blagam pomozcie jestem tu nowa, mam sliczne dzieciatko w domku a od stycznia czekalisny z Mezem na drugiego bobaska wymarzonego ( obie ciaze zaskoczone juz w 1 cyklu) w 13 tygodniu poronilam plamilam ale polecialam do gina ale ten zrobil usg bylo ok i uswiadamial ze czasem tak jest tymbardziej przodujacego lozyska
2 dni potem qieczorem odeszly mi nagle wody i w szpitalu juz poronilam na fotelu ginekologa-zabieg i milion mysli ( sadze ze to wina wysokiego TSH 10.58lekarz dal mi letrox 50 ale chyba za pozno a w pierwszej ciazy wszystko ksiazkowo
Dzis odebralam wynik histopatologiczny - opis tylko " poronienie"
Mam zal do siebie ze pozwolilam swemu aniolkowi umrzec![]()