Dzien dobry.....
dziewczyny powinnyscie drukarnie otworzyc, przez niedziele i dzis nadrukowalyscie chyba ze 20 stron! Jako, ze komp mi wzmaga mdlosci to przelecialam tylko pobierznie....
Martoocha ciesze sie, ze czujesz sie ok, wydaje mi sie ze Butterfly miala sprawdzana droznosc, ja tez ale bylo to podczas laparoskopii wiec i tak bylam uspiona, wiec nie pamietam. W kazdym razie lepiej zrobic, bo po czyszczeniu moga sie zrobic zrosty, wiec bedzie bezpieczniej mysle sprawdzic.
Ksiazki polecam Cejrowskiego, usmialam sie przy nich do lez!
Myszka a ty sie smialas ze mnie, jak napisalam, ze chcialam lozeczko w ikea kupic

a teraz sama zachwycona jestes!! Trzymam kciuki za owocne bara-bara!!
Danutaski mozesz wsadzic zdjecie pokoiki Niny?? moze cos odgapie, bo ja jestem zwariowana na punkcie bezy i kremow
Marta bedziesz sie opalala za rok!;-)
Ja wczoraj po poludniu mialam biopsje tego guzka tarczycy co mi go wykryli, lekarze mowia, ze to nie guzek, ale material do analizy pobrali. Dzis poszlam tam zalatwic sprawy biurokratyczne czyli zaplacic za wizyte i badanie i okazalo sie, ze nikt nie umie tego zarejestrowac. Spedzilam tam ponad 2 godziny, rozwiazalismy pol problemu i sie wkurwilam, powiedzialam, ze ide precz, bo jestem w ciazy i nie mam zamiaru spedzic tam nastepnych 2 godzin! i poszlam!