• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
pozrywałam co było trzeba teraz trzeba coś z tym zrobić. od trzech dni coś mnie kłuje w plecach i już zqczyna mnie to wkurzać, plamię 6 dzień wrrrrr i jeszcze pralka zaczęła fiksować:wściekła/y:

witam wszystkich :) chcialam sie do Was dolaczyc. Mialam byc pazdziernikowa mama no, ale niestety nie wyszlo. Od poronienia minelo ponad 4 miesiace i postanowilismy z M starac sie znowu. :happy:

Witaj ona-to-ma:)
Tu jest miło i sympatycznie, zapraszamy!

no i 3mam kciuki za staranka!!!
[*] dla Twojego aniołka...

Zapominajka
, mnie też dzisiaj @ dopadła.... czuję że coraz większy przypływ.... zwłaszcza że szaleję od rana z myciem okien i innymi porządkami, teraz byłam odebrać okulary i natachałam zakupów warzywnych przy okazji.... ehh... nic to! kilka dni i będzie z górki:) my kobiety to jednak mamy przekichane:D

Witaj ona-to-ma, zapalam
[*] dla Twojego aniołka, ja też miałam być październikową mamą. Trzymam kciuki za Wasze staranka &&&&&

dziewczyny ja się chyba przedźwignęłam bo w krzyżu boli jak cholera i leżę...

ja łykam tylko kwas foliowy 15mg. Moja gin twierdzi,że jak się lubi warzywa i owoce to o tej porze roku nie ma sensu łykać wspomagaczy witaminowych. Kwas łykam w max dawce ze względu na wadę CUN u naszego aniołka....

Marta no nic tylko Ci natluc... lez grzecznie i odpoczywaj

Ona-to-ma witaj w naszym sfiksowanym gronie ;-) swiatelko dla Twojego Aniolka
[*], my tu wszystkie lecimy na wspomagaczach witaminowych ;-) z kwasem w skladzie :-)

Zapominajka i Nanu pare dni, a potem juz tylko same przyjemnosci ;-) :-) i lepiej, ze my mamy @py, bo tak to bysmy nie wyrobily z tymi naszymi panami :-D

reklama
oj tak mycha!!!

facet ma katar i umiera a co dopiero jakby miał zmieniać podpaski:D hahhahhahahah! kurcze wyobraziłam sobie jak by one mogły wyglądać w wersji męskiej:PPPPP

dostałam od przyjaciółki w sobotę tak piękny bukiecik że się napatrzeć na niego nie mogę:D
IMAG1187.jpg

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry