I w Twoim przypadku coś się wyjaśniło po tych badaniach?Ponad 3 tys na pewno. Zacznij od trombofili możesz zamówić zestaw na www.tesdna.pl i zespołu antyfosfolipidowego to trzeba w ciągu 6 tyg
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
I w Twoim przypadku coś się wyjaśniło po tych badaniach?Ponad 3 tys na pewno. Zacznij od trombofili możesz zamówić zestaw na www.tesdna.pl i zespołu antyfosfolipidowego to trzeba w ciągu 6 tyg
I w Twoim przypadku coś się wyjaśniło po tych badaniach?
9 tydzien![]()
U mnie to dość świeża sprawa a u Ciebie?
Jak sobie z tym poradziłaś? Mi jest strasznie ciezko![]()
Mam nadzieję, od poniedziałku wracam już do pracy, nie bralam dłuższego zwolnienia bo wiem że gdybym wzięła to już napewno bym sobie nie poradziła.Mi też było, ciągle płakałam, nie wychodziłam z domu, maz mnie bardzo wspierał, ale jestem zdania, że ktoś kto tego nie przeżyje nie zrozumie. Później jak się otrząsnęłam zaczelam robic badania, szukac, bo nie dawało mi to spokoju. Wróciłam do pracy i to na pewno mi pomogło. Teraz jak tylko będę mogła chce się starać u Ciebie to bardzo świeże to banalne, ale z czasem będziesz się czuła lepiej.
I donosiłaś?