Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cześć dziewczyny, chciałabym zrobić badania w kierunku trombofilii albo zespołu antyfosfolipidowego czy któraś z Was ma wiedzę na ten temat i umiałaby mi trochę to przybliżyć?
super gratuluję@Bafinka miałaś rację!!! zrobiłam dziś bete wynosi 38ml![]()
wlasnie teraz jestem w trakcie 4 cyklu czyli pewnie za 3,4 dni przyjdzie okresGin mi mówiła, ze cykle powinny wrocic do stnau sprzed ciazy po 3 cyklach, czyli 4 powinnien juz miec normalna dlugosc. I ona też powiedziała, że progesteron dopiero w 4 cyklu po poronieniu mozna zrobic kontrolnie, bo wczesniej oragnizm wciąż się regeneruje. Który masz teraz cykl po poronieniu?
dziekuje:* staram sie,ale poprzednie cykle staran tez przyniosly rozczarowanie i placz...Może się udało, a jak nie, to jednak szansa na wstrzelenie się w 1 cyklu jest zawsze niewielka, więc trzeba się nie poddawaćtrzymam kciuki