• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Danutaski urocze sa te akcesoria, ale ceny powalaja...i jak dla mnie karuzela powinna miec znacznie zywsze kolory, maluchy latwiej odruzniaja ja od tla i o wiele latwiej zaobserwowac czy maluch umie sie skupic na jednym. Jesli tak, to karuzela spelnia swoje zadanie w poczatkowych tygodniach, miesiacach, a my mamy kontrole nad rozwojem, bo w pierwszych dniach maluchy ledwo co widza i z bliska,;-)

witam wszystkich :) chcialam sie do Was dolaczyc. Mialam byc pazdziernikowa mama no, ale niestety nie wyszlo. Od poronienia minelo ponad 4 miesiace i postanowilismy z M starac sie znowu. :happy:
witaj :) ...

a czy ktoś może mi podpowiedzeć jak wstawić podpis ktory bedzie pojawiał się pod postami?... nie potrafię sama sobie z Tym poradzić... :)

Ostatnia edycja:
Anila wchodzisz w "ustawienia" na samej górze strony. Tam wyświetli ci się lista po lewej stronie i klikasz na "edytuj sygnaturę" w miejsce które ci się wyświetli wklejasz kod "BBcode" i gotowe! :-D

ona-to-ma witaj kochana!! :-)

Danutaski śliczne te rzeczy!! Oj... gdyby mieć tylko nieograniczone fundusze to można było by odwalić taki pokoik że szok dla dziecka....

Witaj ona to ma :)
anila- edytuj sygnaturkę w ustawieniach.

Co do ubranek i wystroju pokoju dziecięcego to mi właśnie ogromnie podobają się stonowane kolory.. beże i róż, lub beże i niebieski.. Jest taki jeden sklepik na Wilczej w WArszawie, gdzie mają wystawę w takich kolorach.. obiecałam sobie że pójdę tam jak już będzie bejbik w moich rączkach.. Meble dla dzieci, meble dziecięce - BIMBUS
A cenami się nie przjemuje, bo nawet jeszcze w ciąży nie jestem :-p;-)

reklama
Martocha bo dziecko wygląda jak aniołek w takich jasnych kolorkach :-) ale jednak rzeczy typu karuzela muszą być w jakiś żywszych kolorach bo dziecko takich różów i błękitów po prostu nie widzi... z tego co czytałam najlepsze są rzeczy pomarańczowe, czerwone itp :tak:

Danu ka też dużo rzeczy używanych kupowałam dla mojego małego :tak:

Aaa mogę się pochwalić kącikiem mojego bąbelka i moimi malunkami na ścianie??? :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry