• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Anila - fifka ci wszystko wyjaśniła ! :) :-) też kiedyś nie wiedziałam o co z tym chodzi ale łatwo się z tym oswoić i pokombinować :)

Danutaski jaaaa cię ... rzeczy super, ale ceny :szok: O.M.G trzeba by było mieć kartę do bankomatu i konto z kasą bez dna :)

reklama
Tu przygotowane wszystko jeszcze jak byłam w ciąży (mąż się załapał) :-D
P1060967.jpg

Później doszła do tego taka karuzela!

P1070290.jpg

A teraz kącik wygląda tak! (to zdjęcie sprzed 3 miesięcy, aktualnego nie zrobię bo jest bałagan a mały śpi i nie mam jak tego zebrać... :nerd:)
P1070705.jpg

Obrazki malowałam sama! Miałam wtedy przymusowy nakaz leżenia (to był około 33 tydzień) i malowałam to wszytko siedząc na stołeczku! :rofl2:

fifka jestem pod mega wrażeniem... szczególnie rysunków :) piękny ten wasz kącik - kolorowy i widać że dzieciecy

dzięki dziewczyny za pomoc... chyba udało mię się...

Ale tu dziś cichy wieczór:)

My z S.padliśmy w kimę ok 20:) ja już wstałam, on jeszcze śpi:)))

Was tu nie ma, net coś mnie dzisiaj nie wciąga - może pora na kąpiel i spanko? hmm... sama nie wiem:) kuszące:P

póki co opróżnię zmywarkę... Wracacie tu? czy mam jednak iść spać?:P

edit

na wypicowanie kuchni do granic możliwości mnie wzięło z tego wszystkiego:) a S.nadal śpi:) tak jak i Wy jak widzę:)
Dobrej nocki, ja też zmykam pod kołderkę;)))

Ostatnia edycja:
Hehe Nanu. A ja pokrecilam coś w telefonie i musiałam wsio resetowac...obled i chyba pojde wymienic telefon, bo cos mi baterie pochlania i czasem robi co chce...

Fifka pomaluj dla nas szablony cio,?? Ja to nie mam daru do takich rzeczy :-(
Kacik cudo :-) zdolna bestia ;-)

Ostatnia edycja:
helo dzień dobry!
tak nagadałyście o tych witaminach wczoraj,że zaczęłam jeszcze łykać Pharmaton Matruelle. Dostałam pakiet cały od wujka ginekologa to pozużywam może w ramach przygotowań.
Pogoda jest boska!
Mam całą ścianę okien w części pokojowo-kuchennej i uwielbiam jak rano wstaję i przelewa się przez nie słońce!
Dziś cd porządków:) coś mnie wzięło ostatnio:) zostało mi dokończenie okien balkonowych w sypialni - wczoraj płyn do szyb mi się skończył w ferworze walki:) A jak kupiłam to już się nie mogłam zebrać. No i łazienka - taki plan na dziś!
No i do testów z prawka muszę zajrzeć bo jutro mam pierwszą jazdę po przerwie 2,5mies, nie wiem czy coś jeszcze pamiętam...

heej

Nanu.. Fifka no zdolniachy jesteście!!!!
Nanu ja przed momentem wróciłam z Twojego bloga:szok: Ty to wszystko tak sama dobierasz??? Szacun!!!!!

a teraz lece podczytać co naskrobałyście..

paaa

reklama
Tak Ani@k, sama - no może z pomocą mojego S. czasami... :) dziękuję za miłe słowa:)

Robimy z S. projekty wnętrz:) Ja z zamiłowania - kocham to od zawsze! A S. jest architektem. I choć woli cięższy kaliber architektury niż wnętrza to jednak razem robimy projekty. Niebawem zakładamy działalność - póki co leci wszystko na umowę o dzieło. S. nauczył mnie obsługi programów i pomaga technicznie i przy funkcjach pomieszczeń. Ja jestem wodzirej od kolorów, stylów, dodatków i wszystkiego co z wnętrzami związane:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry