• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Myszka :**
Motylku szalejesz.. ja pamietam jak nad morzem kiedyś leżałam.. było mi mega zimno.. trzęsłam się jak galareta na kocyku.. efekt zobaczyłam wieczorem.. byłam tak spalona.. ze chodzić nie mogłam:-D a coś łagodzacego kupiła mi siostra bo ja nie byłam w stanie chodzić.. ale.. muszę powiedzieć że opalenizna trzymała się dość długo;-)
Nanu a to nie biegacie codziennie??? we wtorki, czwartki i soboty???

reklama
Motylku opalanie zalezy od karnacji, jesli G jest "jakby z mlyna dopiero co wyskoczyl" to najlepiej opalac sie na filtrach, bo takie zjaranie, schodzenie skory to o kant d.. rozbic wiecej udreki jak przyjemnosci.
Ja osobiscie nienawidze zlazacej skory, wiec opalam sie stopniowo (choc nie mam problemow z dluzszym przebywaniem na slonku) a mimo to uzywam oliwki (bambino z 3 kroplami jodyny... dla efektu kolorystycznego, piekny braz wychodzi jak znad morza ;-)) a po opalaniu mam zel lagodzacy super sprawa, no i podstawa nawilzanie, nawilzanie i jeszcze raz nawilzanie skory...
Na powstale opazenia najlepiej bepanthenol lub smietana... i nie ma co szalec w jeden dzien sie nie da ladnie opalic, a po zluszczeniu niedosc ze wszystko blednie to jeszcze placki sie robia wyglada to ochyda...

Czesc Dziewczyny

Mozna sie do Was przylaczyc????:zawstydzona/y:Na forum jestem juz jakis czas a dokladnie od konca marca ale przewaznie udzielalam sie na Odskoczni i Ciazy Po Poronieniu teraz z Małżem postanowilismy sie wziac do roboty wiec pomyslalam ze moze sie do Was podlacze jako zadeklarowana staraczka;-)Witam Wszystkie

Ani@k :-) kupiłam soraya - kojący żel po opalaniu :-) mi tam pomaga bo mnie tylko uda pieką :-) :rofl2: ale muszę się dopalić bo mam blady krótki rękawek hahaha, bo wczoraj to siedziałam na ogrodzie i przy okazji tak wyszło,że się opaliłam :rofl2: haha

myszka
a niech cierpi! tłumaczyłam mu,żeby tak długo nie siedział to mnie nie słuchał :rofl2: a teraz zdycha :rofl2: opalał się na oliwkę i tak go chwyciło :-) zobaczymy co będzie dalej ... ale ma się mi pozbierać !! bo go walnę a zaraz chcę zacząć kombinowanie :rofl2: okres miałam tego 19 lipca to jakoś na początku sierpnia powinna być owu ... chociaż będę musiała skorzystać z pasków LH bo teraz miałam coś krótki cykl a teraz biorę tabsy i nie wiem co i jak wyskoczy :zawstydzona/y: bo dostałam niespodziewanie @ tego 22.06 jak już brałam leki i gin kazała je brać dalej. A G się śmieje,że po co liczyć jak można codziennie się seksić :P hahaha jakoś nie widzę jego w akcji z tymi plecami :rofl2:

bierzecie jakies suplementy wspomagajace zajscie w ciaze? Mi zostalo pare tabletek femibion-u i jest na nim napisane ze dla kobiet w ciazy i starajacych sie.

Ona-ma-to witaj!!!! co u Ciebie????
ja zaczęłam pić ziółka nr 3 Ojca Sroki.. pobudzają pracę jajników.. tym samym przyczyniają się do baaaardzo widocznej owulacji :tak: polecam

Ania dawaj, dawaj to takie nasze male pol godzinki :-)

ale jak się wezmę to będę biegać:tak: .. na spinning kilka razy poszłam więc i biegać zacznę.. - moje postanowienie na drugą połowę roku:tak:;-):-)

a niech cierpi! tłumaczyłam mu,żeby tak długo nie siedział to mnie nie słuchał :rofl2: a teraz zdycha :rofl2: opalał się na oliwkę i tak go chwyciło :-) zobaczymy co będzie dalej ... ale ma się mi pozbierać !! bo go walnę a zaraz chcę zacząć kombinowanie :rofl2: okres miałam tego 19 lipca to jakoś na początku sierpnia powinna być owu ... chociaż będę musiała skorzystać z pasków LH bo teraz miałam coś krótki cykl a teraz biorę tabsy i nie wiem co i jak wyskoczy :zawstydzona/y: bo dostałam niespodziewanie @ tego 22.06 jak już brałam leki i gin kazała je brać dalej. A G się śmieje,że po co liczyć jak można codziennie się seksić :P hahaha jakoś nie widzę jego w akcji z tymi plecami :rofl2:

szalona!!!!:-D woli chłopa zajechać.. a on bidny cierpi:-D:-)

reklama
witaj Elka milo, ze wpadlas do nas i to z pozytywnym nastawieniem :-) to obie bedziemy przechwytywac tego berka z Cpp ;-) :-)

Motylku no ja tam slabo widze starania jak go bola plecy... to facet wkoncu wiec bedzie zdychal i zdychal ;-)

Ania no nie juz mamy druga polowe roku !!! dawaj dawaj :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry