• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
:-) Ani@k ja mu nic nie robię, ani nie szkolę :rofl2::-pgrzecznie mu pomagam -> smarując go hahaha :-D:-D:-D:-D niech pozna moje dobre serce :-) leży cały ranek na brzuchu hahaha :D

myszka
hahaha, może mu przejdzie do końca tygodnia, bo jak nie to dopiero diabła zobaczy !!!!! :)

reklama
nanulka my też zaczynamy kombinować, bez nacisku - uda się teraz fajnie, jak nie to zaczekamy jeszcze ( gin mi powiedziała że mam pół roku na to a jak nie to coś innego wymyślimy ) :tak::tak:

hahahahahaha jebłam ... leży zdechlak się skulił i do mnie z textem "posmarujesz żółwia" hahahahaahaha Zobacz załącznik 485125

hahaha a teraz 'cierp ciało jak chciało' hahaha ciekawe kiedy następnym razem będzie się opalał;-) ale się biedak zjarał.. a tekst z żółwiem - w dechę :-D

swoją drogą jak tak na Niego patrzę to aż mnie piecze.. ;-)

chyba dziś spróbuję rowerka w domu zamiast planowanego biegania, w miarę mozliwości - brzuch napierdziela i leje się ze mnie jak z kranu...

wrr....

reklama
Cześć Wariatki :rofl2:.
Ja właśnie wstałam ;-). Zrobię sobie zaraz kanapki, kawkę i potem pójdę na taras trochę się poopalać..po tym wszystkim wyglądam jak albinos.
Ja jeszcze nie mogę się za bardzo opalać wiec nie wychodzę na słońce dłużej niż na 30 min. Mam brzydkie pieprzyki i jasną karnację, więc lekarz ABSOLUTNIE zabronił jarania się na słońcu..Już nie opalam się tak jak kiedyś 5 lat.
W lato wychodzę na słońce TYLKO po 14, zawsze nakremowana..
Więc uważajcie z tym słońcem..bo to naprawdę cichy zabójca..

Co do innych wieści to jutro idę do szpitala na zdjęcie szwów:baffled:. A potem WAKACJE!:-D.

Elka- witam w naszym gronie.

To która następna w kolejności do golenia? Kiedy testowanka? Bo coś się rozleniwiłyście kochane;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry