• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Martoocha dopiero wstalas??:szok::szok:Ty to masz spanie!!! Jakie golenie? czego?

Ja tez w sobote zaczynam urlop nad morzem!! juz nie moge sie doczekac!!!:-):-)

Elka witaj
ja to się opalam jak grzebie w ogrodzie lub oprzątam. Od 6 lat nie leżałam na kocu a co roku mam ładną opaleniznę:-D

Z tym lekarzem to jeszcze poczekam, szyjka chyba zaczyna się zmieniac, mięknie i się otwiera pożyjemy zobaczymy. No i wyczytałam ze duzo osób włąsnie podczas takiego krwawienia zachodzi w ciąze bo myslą ż eto okres a to wręcz przeciwnie.

dzień doberek

Od razu humorek mi sie poprawił jak poczytałam pare zaległych stronek :-) nie ma to jak Wasze poczucie humorku:-)
Co do opalania to ja sie nie spaliłam nigdy bo mam ciemna karnację raczej wiec od razu na brazik mnie chyta tylko że rzadko sie opalam bo nie mam kiedy tak poleniuchowac....chociaż teraz chyba nadaża sie okazja:tak:
Martocha a co do szwów to nie zszywaja samorozpuszczalnymi? ja sie tak szycia np nie boje jak wlasnie sciagania szwów, pamietam jak pon porodzie położna mi sciągała :szok:co ja przezyłam rety ale np już moja przyjaciółka miała samorozpuszczalne założone w innym szpitalu.Ważne zeby sie wszystko ok goiło a my jestesmy dzielne babeczki i wszysko zniesiemy:tak:

Dziewczynki ja sie strasznie wystraszyłam w nocy obudził mnie okropny ból krzyża az nospe łykłam nie wiem ale mam wrążenie że taki ból to nic dobrego wróży....boję sie jak cholerka póki co plamienia ani krwawienia nie ma wiec lezę...Trzymajcie kciukaski za mojego Okruszka:sad::sad:

Ból krzyża, to nie ból brzucha przecież..gdzie Cię bolało? Może źle spałaś?

Mnie czasami łapie takie MEGA mocny ból lędźwiowy, że muszę wstać z łóżka żeby minął.. Czasami jest tak że podczas snu przybierasz 'oryginalną pozycję' i następuje ucisk na nerw..
Nie ma się co martwić..ale poodpoczywaj sobie dzisiaj.. :)

Ostatnia edycja:
Kaso Martoosia ma racje, nic sobie nie wkrecaj polez uczciwie i sie zrelaksuj. Bol krzyza moze byc od noszenia, spania czy nawet nadmiernego schylania sie czy chodzenia ;-) odpoczywaj i sie nie martw na zapas.

Kaso Twój kręgosłup odreagowuje męczarnię w pracy.. przestań się bać!!!! z Okruszkiem będzie wszystko dobrze!!!! przecież to wiemy:tak: trzymam kciuki za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry