• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kaso spokoj!! odpoczywaj sobie i nie zamartwiaj sie! bedzie dobrze!! Ja mam wizyte dopiero 14 sierpnia, a wlasciwie to usg pierwszego trymestru z ulss (takiego polskiego nfz), ktore mi przysluguje za darmo.

reklama
Hejka

Dzieki za przyjecie;-)Kaso moze zle spalas albo jakis nerwus sie uciska trzymam kciuki za Okruszka &&&&&&&&&& bedzie dobrze:tak:Nanulika ale numer :-Dzwierzaki sa suuuuuuuper:-DWitaj w klubie mnie tez @ dobija i jeszcze ten gorac kiepsko sie dzis czuje:zawstydzona/y:Niestety z listwami nie pomoge ja mam plastikowe ale ogolnie wygladaja interesujaco:-) Myszko fajoska kocina ja mam psiaka zdecydowanie wole, ten mezczyzna na zdjeciu to Twoj syn???kawal chlopa:tak:

Witaj Elka;)

jakoś się mój brzuch uspokoił na wieczór i zaczynam czuć się jak człowiek powoli...
Nic dzisiaj nie zrobiłam z tego, co zaplanowałam... ehh...
Jutro mam nadzieję już lepiej będzie:)
Plan na sypialnię uszczególniony: w sb jedziemy do ikei po brakującą półkę, stolik i może jakieś lampki do czytania wynajdziemy (mam problem żeby znaleźć jakieś fajne....). No i zamawiam te listwy - w przyszły weekend mamy gości i chcemy skończyć przed ich przyjazdem:) Wyższą szkołę jazdy mamy z montażem lampy sufitowej. Teraz kabel wystaje 30cm od środka naszego pasiastego baldachimu a chcę żeby lampa była na środku. Nie było jak schować kabla w suficie bo te żelbetowe ściany i sufity wymagają hardcorowych sprzętów i sił! więc musimy go inaczej zamaskować. Mamy pewien pomysł - mam nadzieję,że wypali....

Poczytałam w międzyczasie bloga, którego regularnie śledzę.... smutny i poruszający...
List do synka - Czarna dziura - Onet.pl Blog

Elka tak to moj "maly" synus;-) ja cale zycie mialam psy, ostatniego musielismy uspic;-( bidulce na starosc sie zrobil ropien wokol macicy i weterynarz dawal 1% szans dla mlodego psa, a nasza miala 14 latek. To byla na prawde kochana, opiekuncza i wierna psina... tego siersciucha mam juz 12 prawie, a strasznie przezywala smierc naszej suni. Mlody tez chowany przy psie, pocieszal kotefka jak umial...to bylo prawie 4 lata temu. Kot wlasnie mial zly sen i obudzila sie poplakujac...smieszna mine miewa wtedy ;-)

Nanu moze jakas listwa kryjaca, z ktorej mozna by zrobic bialy akcent wokol lampy? cos jak rama?

reklama
mam pomysł żeby lampę przykręcić do blatu stolika (bez nóg rzecz jasna:P) i to razem zamocowac do sufitu jeszcze od gory dodajac podswietlenie LED. bedzie wygladało jakby lampa miała jeszcze dodatkowy spód, no i na 1 wlaczniku bedzie lampa a na drugim LED (dla klimatu jakby co:P)

lampa jest taka Img.ashx.jpg
i ja jakby umocowac (zanim do sufitu) na blacie stolika np LACK z ikei (stolik pozwoli ukryć kabel)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry