• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hej kochane :)
Ja już po zdjęciu szwów :)
Nie boli, tylko ciąąąągnie.. nieprzyjemne, ale ważne że z głowy.
Zrobiłam betkę i wynik zobaczę już jutro przez internet.
Czekamy też na wynik histo-pat.
Jakoś tym wszystkim się przejęłam, ale to chyba standardowa procedura.. A betka przecież musi być niższa..
Idę się pakować na wyjazd i potem Was nadrobię.
Co do nerek w ciąży, to moja mama ze mną miała zapalenie nerki raz na 7 dni (przez 2 miesiące). Temperatura 40'c i okropny ból- ale dała radę i ja całkiem kumata się urodziłam :-p. Wszystko będzie dobrze :)

Myszka to Nanu zaczela ten temat o ptakach, a ja nie wiem co Ani@k widzi fajnego w nich, wiec z grzecznosci zapytalam o jaki ptak chodzi:-D

Nanulika uwazaj na koty i inne zwierzaki, jak zobaczysz golebie masz zielone swiatlo na ich rozjechanie hihi:-)

Martoocha i tak sie dzielnie trzymasz wg mnie.......teraz wylooooooozuj i bedzie ok

marOocha ale Ci zazdroszczę tego wyjazdu. Ja się kiszę w domu i już mi to uszami wychodzi powoli. W sierpniu jadę na 9 dni do rodziców- tam mam prawie jak w SPA teraz :) - i już żyję tym wyjazdem. A w sobotę jak będzie pogoda może wyciągnę mojego nad jakąś wodę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry