• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Gatto ta druga bedzie zwarta i gotowa (a w zasadzie rozwarta:P),a na balkonie Myszko wszystko zalatane wiec w pobudkach tez nikt nie bedzie przeszkadzal:-))))

Witam :) cos internet odmawia mi posluszenstwa :dry: jesli chodzi o jeczmien to mi pomaga rumianek, zapazam, ostudzam torebeczke z herbatka i jeszcze bardzo ciepla przykladam do oka i tam nawet 10 razy dziennie wtedy szybko dojrzewa i peka :)
dzisiaj mam jakies bole w lewym jajniku, jakby klucie. Oczywiscie podswiadomie wmawiam sobie, ze doszlo do zaplodnienia i to dlatego ;-)

tez myslalam o rumianku, ale tak z rana jak oka otworzyc nie moglam to tak spanikowalo mi sie :-D, potarlam zlota obraczka no i jakby bylo lepiej ;-) ale nie bede chwalic dnia przed zachodem slonca wiec na ile pomoglo zloto to sie okaze ;-) a jak nie to bede jechac na rumianku ;-)

Nanu no widzisz ile nam usmiechu daly te Twoje poranne ptaszki ;-) o ile pamietam, to zadna tu sie nie przyznawala do normalnosci :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry