• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Poczekam moze az bedzie chociaz rozowe:P

Tymczasem Ptak dzwonil zapytac czy jutro wieczorem bysmy gdzies nie wyszli,strasznie byl tajemniczy jakis:P
W sumie jutro imieniny mam ale zeby jakies cuda wymyslal hmm...

reklama
Marta ja to tak patrze czy Go za fraki nie machnac od razu na przeglad;-) wieczorem to wiesz ciemno i jeszcze cos przeocze, a zawsze mozna jeszcze raz probe nocna zrobic:-D

Nanu a skad moj tam wolny ptak, no prawie (rozwod w toku)

Ostatnia edycja:
A to cos mnie sie poptasilo Myszko:)

Moj wolny z wyboru :) i z tych co to im sie do slubu nie spieszy jak widac:D
Choc spytany kiedys we wnerwie o to czy zamierza wogole sie ze mna ozenic stwierdzil: Kochanie sa pewne rzeczy ktorych mozna byc pewnym!

Ja mu na to: tak wiem Smierc np!

Hehe!

A co do przegladu to rob za dnia! Tak jak mowisz,zawsze cos mozna przeoczyc... no i zostaw sobie jakas zapasowa czesc (akcje) na noc,powiesz mu ze bez tego nie pojedzie i nie bedzie mial chlop wyjscia;)

Zrobię tak jak mówicie :) w sumie nie ma to jak za dnia, wtedy widać wszystkie usterki. Ja to proponuję sprawdzić jak ptak się sprawuje i w dzień i w nocy- kompleksowo :-D

Mnie tam tez papier do niczego, na toaletowy jeszcze nas stac ;-)
A testy wieczorne...hmm mlody moze nas slyszec to zawsze gdzies tam z tylu glowy siedzi i juz nie jest tak fajnie...

:-D a Wy tu dalej o ptakach :-D;-) nanulka to my obie panny hahahaha :-) chociaż ostatnio mój G coś tam mamrota o ślubie ... cywilny na razie, ale zobaczymy jak to będzie. Na weselicho nas nie stać niestety :baffled: chyba,że ślub kościelny tylko w gronie najbliższych i jakieś małe przyjęcie ... Zobaczymy ... ja to się stresuje wszystkim, a rozmawiałam z tatą na ten temat to ten ze spokojem,że jeszcze nie było takiej sprawy w której nie ma jakiegoś wyjścia :-p i dopóki on żyje to nam zawsze pomoże i że trzeba konkretnie usiąść i porozmawiać na ten temat :)

reklama
Ja tam wesela robic nigdy nie bede, bo wole kase przeznaczyc na wyjazd niz imprezy serwowac, a i tak minimum jeden sie znajdzie co niedosc ze sie uchla za darmo to jeszcze doope obrobi... dla mnie to bez sensu ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry