• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
:-) aaa nanulka nie doczytałam :-p przepraszam ... :) ja swój już mam za sobą no i przeklęty egzamin :-D:tak:

a co tam mają babcie do tego ... one miały swój czas :-p a po drugie ja mam takie babcie,że nie wtrąciły by się a nawet jeśli to by dostały ciętą odpowiedź. :-)

reklama
:-) nanulika hehe, też lubię fasolę ale dziś to mi się nie chce jeść, za gorąco :-D:-) jutro jeszcze mam te cholerne spotkanie w UP i zejdzie pewnie do 13 .. a o 15 muszę być o okulisty bo pieniędzy nie widze hahahaha:cool2:

a po drugie chyba mi na łeb od słońca padło bo od poniedziałku jakąś telenowele oglądam :P hahaha

Motylku 40 tys??? Za jeden wieczor i latami splacac?? W zyciu nie, a potem wcale!!! Te 40 tys to by mlodym do mieszkania dolozyli, a nie za jedna noc zabawy placic. I ludzie mowia, ze ciezko z kasa...

myszka no dla mnie to masakra ... z tego co wiem przyszły Pan młody wziął 20 tysięcy pożyczki i jej rodzice drugie 20 tysięcy ... :dry: dom mają bo jej przyszły im buduje ... szkoda mi tylko jej rodziców bo nie wiem z czego będą spłacać ten kredyt jak żyją biednie a oprócz niej mają jeszcze 4 dzieci...

a już widziałam taki ślub z przepychem a za pół roku jak i huczny ślub taki huczny rozwód był :D

nanulka co można to można ... przyjąć jakąś pomoc ale dla mnie to przesada ... I jeszcze do tego pozapraszali obcych ludzi ... jak np. moją przyszłą teściową :-p przecież to nie rodzina ani nic tylko znajoma jej mamy ... i po co to dobijać do rachunku :confused:

reklama
:-D haha a ja bym zabiła świniaka i postawiła na stół wódkę,whiskey i już :-) bo teraz co niektórzy właśnie robią takie wiejskie stoły :-D a ja zrobiłabym przyjęcie dla najbliższych i do domu i po weselu :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry