• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dziewczynki, tyle produkujecie że drukarnie możecie otworzyć!! Nie jestem w stanie nadgonić!
U mnie sporo pracy, a do tego w sobotę organizuję mojej przyjaciółce 30-te urodzinki, imprezka musi być przednia, więc już mam poplanowane menu z drinkami, muszę jeszcze przygotować przekąski, szykuję teledyski z ulubioną muzyką, taką karteczkę z pamiątkowymi zdjęciami, prezent grupowy "karton" z innymi kartonami w środku i kilkoma drobniejszymi prezentami, więc sporo racy przede mną na tą sobotę.

Co do wesela, nasze faktycznie kosztowało 40, zaczęliśmy kupować rzeczy na dwa lata przed tak jak zamówiliśmy termin i w sumie nie odczułam tego wydatku, bo co trochę coś kupowaliśmy. W prezencie dostaliśmy 20 i byliśmy z tego bardzo zadowoleni, bo chcieliśmy aby starczyło na salę i orkiestrę a jeszcze zostało więc byliśmy bardzo zadowoleni. Ja absolutnie NIE ŻAŁUJĘ zawsze marzyłam o weselu jak z bajki - takie miałam, zapłaciliśmy za nie sami i jakbym mogła to bym co roku sobie takie organizowała!

Trzymajcie się babeczki ;-)

Ja mam tak jak Danutaski..
Miałam nie robić wesela.."bo to kosztuje", "ludzie przychodzą tylko się najeść".
Rodzice nas niemalże zmusili do organizacji imprezy..i jestem im za to ogromnie wdzięczna.. dla nas wszystkich (teściów, rodziców, i nas) był to jeden z najpiękniejszych dni w życiu..
Msza w kościele w Wigilijnym klimacie..kolędy, choinka, śnieg..a potem impreza na 160 osób do 6 rano:-).
Nigdy w życiu się tak nie wytańczyłam.. byliśmy tak z M. zmęczeni że nie było mowy o 'nocy poślubnej'..wzięłam tylko kąpiel i poszłam spać:tak:.
Tyle miłych życzeń, uścisków i całusów nie otrzymaliśmy nigdy w życiu co wtedy..
Wstawię parę zdjęć na bociana to zobaczycie jak było..
Już są-Wykasuje je za parę godzin.. ale mi się poprzypominało..

Ostatnia edycja:
Martoocha wstaw koniecznie, ja tez moze cos wstawie.
Ja mialam wesele na ok 50 osob, jak pisalam trwalo w sumie krotko. Jak dla nas uwazam, ze trafilismy akuratnie, bo zadne z nas nie lubi dlugasnych imprez. Faktycznie i dla nas to byl cudowny i bardzo emocjonujacy dzien. Nie jestem zwolenniczka duzych i hucznych wesel, ale tez smutnych przyjec na 10 osob. W koncu chce sie podzielic swoja radoscia z innymi:tak:A pozniej swietnie oglada sie zdjecia!!

ps. ale "zastaw sie, a postaw sie" nie akceptuje!

:-D moje drogie ptaszki zapraszam na gofry :-)

11277_m.jpg

Martuś miałaś ogromne wesele- u nas było ok 80 osób ale też bawiliśmy się do samego rana. Nocy poślubnej nie było bo został u nas mój wspaniały kuzynek i troszeczkę się ,,zmęczył'' więc musieliśmy gówniarza pilnować i spał w naszym małżeńskim apartamencie. Żałuję że nie mogę zobaczyć Twoich zdjęć :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry