• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej

Ani@k

a ptaszki wcale nie są fajne, bynajmniej nie gołębie. Jakby to nie było karalne to sama bym do nich strzelała!!!
wrrr najchętniej bym wszystkie wystrzelała :-D

Ja wyszlam za maz we Wloszech. Slub byl o 11, a o 20 juz wszyscy sie grzecznie rozeszli:tak:Trzeba wiedziec gdzie sie wesela urzadza hihi
hmmm trochę Ci zazdroszczę - Mężczyzna oświadczył mi się jakiś czas temu, marzy mi się ślub w plenerze - coś jak Twój - za dnia, w słońcu pełne radości i śmiechu przyjęcie bez wypasu... pogoda w Polsce niestety nie sprzyja... muszę więc najpierw do mojego pomysły przekonać M. ale to dopiero jak już pojawi się ten temat ;-)

wydało się co i jak... jutro idziemy ze znajomymi do kina na prometeusza:P
Nanu -daj znać jak film - też chcemy pójść i ciekawa jestem opinii

dziś koleżankami byłyśmy na 2 dniach w NY - ależ się uśmiałam :-D:-D:-D

czy 6 tc to za wcześnie na pierwszą wizytę i Gina?

reklama
aniu- moi znajomi zorganizowali sobie ślub w Toskani.. Pojechali z nimi najbliższa rodzina i przyjaciele.. było nas 23 osoby. No i wesele trwało 4 dni :-D. Było superancko!
Spędzieliśmy wspólnie 4 dni w wynajętym domku..piliśmy całe dni Prosecco, robiliśmy wspólnie jedzenie..ślub mieli w urzędzie w pobliskiej miejscowości..

Moim zdaniem najlepiej jest pójść do ginka na USG po 30 dfl.
Wcześniej warto robić betki..na początku byłam przeciwniczką..ale one jednak często pokazują co się dzieje (czy dobrze czy źle)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki! :*

Ja cały czas was poczytuję ale jakoś nie mam czasu nic napisać :zawstydzona/y:

Ja miałam wesele na ok 80 osób i tak jak Martocha jestem bardzo szczęśliwa ze go zorganizowaliśmy!!! Nie wyobrażam sobie teraz ślubu bez wesela.... to jedyna taka impreza w życiu kiedy człowiek jest najważniejszy i wszytko jest dla niego (a nie dla gości jak niektórzy mówią!)

Aż się rozmarzyłam i bym sobie płytę z wesela obejrzała... :-D

Ostatnia edycja:
Dziewczyny i w koncu mam dostep do internetu.Ale nie nadarze was czytac bo mam ponad 20 stron do czytania wiec moze ktoras mi skroci co sie w ostatnich dniach tutaj wydarzylo.Ja dalej czekam na @ bo raczej nici z tego w tym miesiacu

Tja decyduje groopa operacyjna, bo bociek znow zachlal ryjek, a ptaszkow nie bedziemy sprawdzac :-D

A co do dzwoniacych fruwakow, to moj ma tylko wybrany nr i jak juz sie dodzwoni to ma dlugoterminowy abonament... oglnie moj M mowi, ze my chyba mamy braki, ze tak o tych ptakach:-D a ja mu na to, ze owulka wisi w powietrzu to my juz gotowe do dziela :-D a ten mi na to... co groop sex??
Normalnie cale zycie z wariatami :-D, dobrze ze normalna nie jestem, bo jeszcze bym oszalala :-D

Karo super, ze juz net masz:-) a tego co tu sie dzieje to nie da sie strescic, to trzeba poczytac...z dzisiaj ubaw gwarantowany :-D

Fifka na bocka wrzucamy to, co na ogol niekoniecznie moze isc ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Myszko zrozumiałam :-) ale pytam czy zasłużyłam na członkostwo czy muszę jeszcze z wami dłużej pobyć :-p

Gatto hahaha dobra to proszę o wzór podania :rofl:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry