• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
to ja napiszę podanie i niech szanowne grono rozpatrzy!

a póki co właśnie mam w*****!
te *******one gnoje dostały się jakoś na balkon pod naszą nieobecność i zdemolowały mi 2 fuksje (ubytki kwiatów takie,że mam wazon pełen:( ), złamały mi krzak mojego pomidora koktajlowego (łeeeeeeeeeeeeeeeee,bleeeeeeeeee,mamo! ratunku!!!! dlaczeeeego??????) i mnóstwo liści z bluszcza....
Naprawdę mam ochotę powystrzelać!!!

Musiały górą wlecieć, S. zminimalizował górną szparę między siatką a sufitem, bez wiertarki nic więcej nie zdziałamy teraz;((((

Poryczałam się, nabluzgałam, nie mam siły do zasrańców!!!

:szok::angry::szok::angry::szok::angry::no::wściekła/y::no::wściekła/y::no::wściekła/y::szok::angry::szok::angry::szok::angry::wściekła/y::no::wściekła/y::no::wściekła/y::no::szok::angry::szok::angry::szok::angry::wściekła/y::no::wściekła/y::no::wściekła/y::no::szok:

Fifka,zerknij na mój pierwszy post dzisiaj a w zasadzie ostatni z wczoraj bo wczoraj zakończyłam rozmowy tu i rozpoczęłam dziś przez "edit"....

Fifka ja powinnam miec juz max dzis, ale ten cykl to cos czuje ze bez owu bedzie... No nic jutro mam wizyte u nowego gina to zobaczymy co powie.

Nanu kochanie co one tak ciagna na ten Twoj balkonik?? Moze za goraco i szukaja cienia, a masz tyle zieleni, ze pewnie za drzewko go wziely.

Nanu już przeczytałam.... heh... może faktycznie cienia szukają.... :no: ale żeby przez siatke się ładować? Durne zwierzęta...

Myszka ja tam owu miałam ostatnie dwa cykle koło 25dc więc na razie się tym nie przejmuję... do owu daleeeeeeko jeśli bedzie...

Nie placz, kwiatuszki odrosna, a te cieszyc powinny Twoje oczko w wazoniku :-) szkoda pomidorkow :-( kotem je poszczuj, jak cos to podesle Ci mojego, ona tylko czeka jak cos wpadnie do domu;-)

Generalnie BEREK jest z tych cykli na straty spisanych ;-) nalesnikowe bezowulacyjne, z zatkanych kanalikow itp., itd

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry