• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Myszka jestem dwie lewe rece w kuchni.....przyznam, ze nie lubie za bardzo gotowac:zawstydzona/y:

Aaaa i raz zrobilam pierogi a mi wyszly lazanki hihi

Ostatnia edycja:
reklama
oj te blogi to pożeracze czasu:) 2h mi właśnie minęły na czytaniu co i jak....

biorę się za jakieś ogarnięcie mieszkania i za przygotowanie tej baby ziemniaczanej....

podpisał nam dzisiaj dyr jednej firmy umowę na projekt wnętrz więc zapierdziel będzie bo jeszcze jedna kobitka, której też projekt robię - po miesiącu przerwy odezwała się i kontynuujemy....

zawsze wszystko się budzi jak człowiek ma czasu mniej.... Jeszcze luz ale jak w przyszły poniedziałek do pracy wrócę to będzie wesołO:)

dziewczyny mam pytanie, moze nie na temat kuchni ale mam ;p klucie w jajniku (jednym) po dniu plodnym i przytulaniu moze cos oznaczac? czy tak poprostu sie zdaza bez przyczyny? Zadaje banalne pytania, ale wy sie na tym bardziej znacie :zawstydzona/y:

heej

ale kulinarnie dziś..:happy2:
Gatto a proszę, blogspot i o pierogach trochę.. Dolci Pensieri: Pierogi ruskie (gnocchi di patate polacchi) uwielbiam tego bloga.. se go kiedyś wynalazłam i podpatruję, co nieco zgapiam;-)
Myszka musisz oswiadczyć eMowi ze złoto masz 'wybrakowane' bo oczy jęczmieniem zarosły;-):-)
Nanu obiadek gotowy, a paczkujesz i wysylasz też??? czy już samemu należy wszystko robić???? :-p

Ona-to-ma kłucie jajnika miewam.. czasami jednego a czasami dwóch naraz.. to chyba normalne.. :confused:

Ostatnia edycja:
heheheh:)
Myszka widzę zaczerpnęłaś inspiracji:) ornitologicznej:)
ja właśnie obieram ziemniaki do baby!
pyszna była ta w Kundziczach:) ciekawe na ile moja będzie zjadliwa:-)))

Kurcze ciekawe czy bociek zaskoczył u nas:) Skoro taki dziwny ten Twój wykres Myszka to może akurat:D

Przez to mierzenie tempki nie mogę się teraz doczekać kolejnego dnia:P w sensie ciekawa jestem jak się ten rozkład temperatury u mnie ma:) Z czasem jak sie sama ze sobą zaznajomię to pewnie już nie będę taka ciekawska...

Ani@k blog po wlosku sledzisz? kurcze tam same ekstra rzeczy!!! jestem za duzy len kuchenny, zeby sie tak bawic.

Kurcze golabki, tez bym zjadla, moze jak przyjade z wakacji to sie wezme i zrobie.

Nanu chyba kzda z nas tak ma lub miala z tempka. Kto w to wejdzie, to potem wciagniety na calego:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry