myszka2829
Fanka BB :)
Elka i to tak z rana 
z granicami bywa roznie ;-) u mnie tez obstawialy dziewczyny 16dc, a jednak owu byla w 13dc ;-)

z granicami bywa roznie ;-) u mnie tez obstawialy dziewczyny 16dc, a jednak owu byla w 13dc ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ja tez mam cykle max 29 dni moze dwa razy w zyciu @ sie spoznil i zawsze myslalam ze owu mam dokladnie w polowie a teraz po mierzeniu tempki wychodzi ze troche pozniej;-)Nanu jak po imprezce?mimio kiepskiej pogody humory dopisywaly??Co do tempki to kazdemu nalezy sie dzien dziecka;-)ja to czasem na pol snie mierze a pozniej dalej lulu

z kolei jak moje cycki się dopięły w 4 sukienkach to u góry miały jakieś dziwne cekinki które mnie drażniły a w innych znów wyglądałam jak jakaś beza 
no i na razie tylko upatrzyłam buty
zakupiłam też test ... kusiło mnie żeby go zrobić bo niby wykrywa ciąże po 6 dniach od zapłodnienia ale się wstrzymam bo jeszcze 4 dni biorę leki... choć mi ciężko
no i nie wiem, mam już wątpliwości co do naszych udanych starań
bo ostatnio jak się budzę to ciągle mi "mokro" i właśnie chyba to będzie zwiastowało @ .. pożyjemy zobaczymy, pozdrawiam Was :* i życzę miłej niedzieli.