• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Helol,helol... melduje ze dzis tempka nie zmierzona... raz ze wypilam wczoraj 1 lecha shandy (2.6%) i 2 warki radler (2%) a dwa ze postanowilam wylaczyc wszystkie budziki i choc raz w tyg sie wyspac... piwko w razie WU nie powinno zaszkodzic,3 slabizny przez 10h... tak wiec imprezka udana,dzien dobry z lozka:) zaraz wstaje robic kawke:)))

Pan lekarz wie co mowi:tak:ja tez mam cykle max 29 dni moze dwa razy w zyciu @ sie spoznil i zawsze myslalam ze owu mam dokladnie w polowie a teraz po mierzeniu tempki wychodzi ze troche pozniej;-)Nanu jak po imprezce?mimio kiepskiej pogody humory dopisywaly??Co do tempki to kazdemu nalezy sie dzien dziecka;-)ja to czasem na pol snie mierze a pozniej dalej lulu:-D

Zapominajka zazdraszczam slonka:zawstydzona/y:

Cześć dziewczynki, witam się i ja. Jesteśmy u teściów- dzisiaj była pobudka 5:12 bo pies się zaczepił paznokciem o kanapę i narobił wrzasku. A że spał z nami to najbardziej ucierpiałam i nie zasnęłam już. Teraz siedzę sobie przy herbatce- mąż i teściowie pojechali do Włocławka bo brata mego męża i przy okazji do OBI. A. i jego brat wzięli wolne żeby mamie remont w kuchni zrobić bo teściu to się niczym nie interesuje. 3 miesiące nie pracował a kuchnia jak się sypała tak się sypie. No i tyle będę miała z męża na urlopie. Ale bynajmniej u rodziców sobie pobędę bo mieszkają 5 minut spacerkiem od teściów. Już sobie umówiłam ulubioną fryzjerkę i dawno niewidziane koleżanki. Teraz z siostrą mojego A bierzemy się za obiad :) spore wyzwanie bo na 7 osób musi być w tym czterech chłopa którzy potrafią nieźle wszamać.

Spokojnej niedzieli życzę :*

reklama
Cześć dziewczyny, wczoraj nie było nas w domu cały dzień, G miał egzaminy od 13-17 a po nich zabrał mnie na kolację :szok: :) a ja w tym czasie szukałam sukienki dla siebie ale tylko się zezłościłam bo: były takie super przeceny! a moje cycki się zbuntowały i w większości się nie dopinały a rozmiarów większych nie było :szok: z kolei jak moje cycki się dopięły w 4 sukienkach to u góry miały jakieś dziwne cekinki które mnie drażniły a w innych znów wyglądałam jak jakaś beza :-D:-D no i na razie tylko upatrzyłam buty :eek: zakupiłam też test ... kusiło mnie żeby go zrobić bo niby wykrywa ciąże po 6 dniach od zapłodnienia ale się wstrzymam bo jeszcze 4 dni biorę leki... choć mi ciężko :eek: no i nie wiem, mam już wątpliwości co do naszych udanych starań :sorry: bo ostatnio jak się budzę to ciągle mi "mokro" i właśnie chyba to będzie zwiastowało @ .. pożyjemy zobaczymy, pozdrawiam Was :* i życzę miłej niedzieli.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry