• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ja już się pogodziłam z tym że @...
tylko już się nie mogę doczekać aż się na dobre pojawi i minie i nowe staranka będą:P

trudno... nie teraz to może za miesiąc...

zresztą od początku nie wierzyłam,że w pierwszym cyklu nam się uda.... zawsze było w trzecim, więc teraz może dopiero w październiku i znów okażę się czerwcówką, może tym razem choć 13stka (2013) będzie szczęśliwa:)

reklama
Zapominajka wiem.....kazda z nas tak ma....tylko w tym wszystkim trzreba wyposrodkowac, bo chec posiadania dziecka stanie sie obsesja, a z tego wynikaja tylko klopoty.

Nanulika kiedys nam tu podala super przyklad jak myslec mniej (znalezc sobie cos innego do roboty) i jak ciezko do niego sie dostosowac, co? Nanu ja wiem, ze 2013 bedzie greatowy!!! zobaczysz!!

ja mam taki zapierdziel w pracy teraz że nie w głowie mi myślenie o ciąży... pewnie że bym chciała ale nie mam czasu o tym myslec:P
i dobrze! BO JAK WIDAĆ TERAZ NIE WYJDZIE ZAPEWNE....

dziewczyny naprawde!!! grunt to zajęcie sobie czasu:) piszcie blogi, chodźcie do kina (byle nie na filmy o dzieciach), czytajcie książki (byle nie o macierzyństwie), sadźcie kwiatki, gotujcie, malujcie, remontujcie..... co się da!!!

Każde zajęcie tylko pomoże:) przynajmniej na mnie tak to działa:)))))))))

no mnie zupelnie oderwac sie od mysli o staraniach pomogla Mala Ksiezniczka ;-)
zabawy, opieka tak mnie pochlonely, ze nie mialam nawet kiedy pomyslec o staraniach... no i akurat wtedy sie udalo, wiec cos w tym jest;-)

Motylku Ty to sie zakrecilas od poczatku tego cyklu jak sloiczek wekow na zime :-D

Hej Laski Melduje sie po pracy:-)Nanu wlasnie niech @ szybko przychodzi i jeszcze szybciej spada...Lenka super ze z Malzem juz oki w zyciu nie uwieze ze nie chce miec wiecej dzieci skoro marzy mu sie dziewczynka;-)Dziewczyny zlitujcie sie chociaz jedne II z tych testujacych, co??????Glosuje na Motylka!!!! A ja nie wiem ale czuje ze tez sie nakrecam niebardzo mam sie czym zajac zeby nie myslec:-( to tez nasz pierwszy cykl starankowy i niby czemu mialoby sie za pierwszym razem udac :/ no ale z drugiej strony czemu nie :P :P Kaso&&&&&&& za wizyte Danutaski &&&&&&&&& Marta dobrze ze to nic zlego i ze masz mozliwosc tak szybkiej reakcji w razie Wu :) Prasowac nienawidze nie pamietam kiedy ostatni raz cos prasowalam moj J jak cos potrzebuje uprasowac to sam sobie poradzi Gatto fajnie ze rodzinka juz wie pewno Ci ulzylo i kracic nie musisz no i widzisz jakie bystrzachy juz sie domyslali :) Zapominajka, Fifka dalej zaciskam kciuki za testowanko Buziaki dla Kondradka i duzo zdrowka

Ostatnia edycja:
:-) a no zakręciłam się ... !!! przyznaje się ale te dobre wyniki mnie jakoś podrajcowały i dodały skrzydeł :tak: i też chciałabym aby udało się za 1 razem - no ale zobaczmy. I fakt będę musiała zająć czymś głowę żeby tak nie myśleć czy się udało czy też nie

reklama
:-D dobra dziewczyneczki ! idę się ogarniać i poczekać aż szanowny G wróci z pracy to go zbałamucę hahahaha :-D:-D:-D

DOBRANOC WAM ;-)
best49_%28www.e-gify.pl%29.gif

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry