• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
skanuj0001.jpgTo nasze 17mm szczescia

Karo01 super pamiątka, zanim się obejrzysz będziesz "podglądać" małego człowieczka :tak:
Zawsze gdy oglądam takie fotki, nie mogę wyjść z podziwu jak zostaliśmy stworzeni i że z takiego 17 mm szczęścia potem będą takie kopniaki w żebra :-D

danutaski - No tak,przy własnej firmie niestety trudno jest o zastępstwo. Na szczęście to tylko kilka godzin,a nie pełen etat :)

karo01 - Booooskie zdjęcie! Dobrze, że wszystko jest ok, trzymam kciuki. I następne zdjęcia poprosimy :)

marta-l - Spróbować warto, zobaczycie co i jak. A jeśli mąż się nastawił i chce iść do szkoły rodzenia, to może niepewnie się czuje i to mu pomoże :)

:rofl2::rolleyes: hura! udało się! po godzinie 15 mam odebrać skierowanie na badania lekarskie, do piątku mam je dostarczyć i chyba od poniedziałku zaczynam pracę!

GARTULUJĘ!!!

Motylku gratulacje ze wzgledu na prace.Super!!!

Ja juz po wizycie.Wszystko dobrze:-).Jestem w 9 tygodniu.Serduszko bije.Kruszynka ma 17mm.Bylo glowke widac i lekko raczki ale lekarz powiedzial ze to dopiero tylko zarysy raczek.Za dwa tyg nastepna wizyta.Tam lekarz zmierzy przeziernosc karkowa a w 12-13 tyg bede skierowana do specjalisty u ktorego bylam w pierwszej ciazy ze wzgledu na zespol downa i serduszko.Ale narazie mi ulzylo bo tak mnie ostatnio brzuch bolal,ale jak narazie wszystko dobrze.
Jesli dam rade to wrzuce pozniej zdjecie USG

Super! Bardzo się cieszę. Fotka przecudna.

A ja powróciłam i jestem padnięta. Do tego dopadł mnie jakiś niepokój dziwaczny, spowodowany NICZYM.
I co chwilę biegam do kibelka i wkładkę sprawdzam...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry