• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
karo cudowna foteczka :) i pomyśleć ze za ok 6 miesięcy będzie z tego noworodek, prawdziwy cud poczęcia i cud życia

Zapominajka- ja dzisiaj też jakiś taki niepokój dziwny odczuwam; niby nic się nie dzieje ale przy każdej wizycie w toalecie mam stracha.

Zapominajka masz rację, zawsze będzie jakiś strach... w sumie nie wiem co mi dziś. Jakiś taki nastrój nie taki. Idziemy z eMem do kina na komedię romantyczną to może mi się poprawi,i taaaaaaaaaaaaaaki duży popcorn sobie zażyczę :)

Karo- super fotka piękna po prostu gratuluję kochana i trzymam mocno za Was kciuki.
My z M i moją mamą wybraliśmy lodówkę i jutro kupujemy w końcu będzie normalna lodówka bo mamy taką przedpotopową w tej chwili.

Zapominajka - rozumiem Twój niepokój też na pewno będę to przeżywać ja do 7tc będę się bała ,ale pewnie w późniejszym etapie też taka już nasza natura Aniołkowych mam.Trzymam za Was kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&

czyżby to już?

PICT0653.jpgPICT0654.jpg

zapominajka - ja ewentualnie będę testować ok 10-12 września...

hej dziewczynki

M usypia małego,więc mam chwilkę.. jutro mamy rocznicę ślubu, a atmosfera między nami taka, że szkoda gadać.. jakoś od # popsuło się między nami, do tego M dowalił mi w sobotę taki tekst, że myślałam, ze mu strzelę... nie odzywamy się do siebie od tego dnia... wszystko się pieprzy

marta czytam, ze ty też miałaś ciche dni z Twoim mężem? co za chłopy...

danutaski ale masz cudny brzusio :) i jaka szczuplutka jesteś...

motylek gratuluję nowej pracy :)

nanulika niestety, życie nie jest sprawiedliwe, ci co chcą mieć dzieci nie mogą albo je tracą, a inni, którzy mają to brzydko mówiąc gdzieś, to co rok prorok :/

lenka no to za wtorkową wizytę &&&&&&&&&

marta szkoła rodzenia to fajna sprawa... może nazwa niewłaściwa, bo nikt nie nauczy Cię rodzić, ale czasem wielu fajnych rzeczy można się dowiedzieć i np Plan Porodu wypełnić, co bardzo ważne

zapominajka na pewno lada moment jakieś objawy się pojawią.. chociaż domyślam się, że ich brak Cię stresuje :/

karo gratuluję udanej wizyty i ślicznego dzidziolka :)

nanulika no wygląda na to, że teścik owu + , więc działajcie :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry