reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po straconej ciąży

Zapominajko no wlasnie o tym caly czas mowie...kogo stac isc i kupic wszystko za jednym zamachem? Tu troche tam troche i sie uzbiera...a wozek wiadomo drogi i kazda z nas chcialaby minimum komfortu w prowadzeniu. Powiem szczerze, ze po spacerach z mala sasiadow na 1000% nigdy trojkolowiec!!!

Kicia no duma mnie rozpiera :-) dobrze, ze sie przelamalas to "moj Kociak" nie bedzie nago kicac ;-) :*
Operacja sie nie martw kochanie, narkoza ma minimalny wplyw i na Ciebie i na Gattino :-)
Polecam poprzymierzac sie do wozkow, bo sa tak cholernie duze roznice w prowadzeniu, skladaniu ze szok. Ja poprzednio upieralam sie na trzy kola, a teraz nie chce za nic...
No i koniecznie z mezusiem, moj mial typowo meskie podejscie i testowal kazdy po kolei :-D

Ostatnia edycja:
reklama
A niektorzy tacy zadowoleni z trojkolowca hihi, to chyba wszystko zalezy gdzie sie mieszka, w sensie miasto, wies, osada hahaha:-Dalbo po prostu kwestia przyzwyczajenia...sama nie wiem:baffled:
Myszko kiedy masz jakies usg?? i kiedy zapodasz jakies zdjecie Henryki:-)

Kiciu skarbie my nie jestesmy w grupie ryzyka, wiec standart wizyta co 4 tyg, teraz idziemy 26.09.pewnie i nowa focie tatko dostanie;-)
Wiesz co jedna reka jak pchasz...jezdzi jak chce i gdzie chce...przy wejsciu np do tramwaju przednie kolo potrafi stanac w poprzek i wozek nie dosc ze nie stabilny, buja sie we wszystkie strony to jeszcze teraz baruj sie z tym poprzecznie ustawionym kolem...to samo przy wysiadaniu. Jak podniesiesz tyl, to buja sie jak diabli...jak bedziesz w sklepie to spojrz ;-)
Ja chce 4 kolka i przednie zwrotne, no i nie te male guffienka, bo niby krawezniki sa minimalna, a widze jak sie babki siluja :-D

Ale fajny temat zakupy dla maluszków :-). Zgadzam się co do kupowania trochu, choć z wózkiem itp, bym poczekała. Ja tam jak coś zaopatrzona w ciuszki jestem :-). Jeśli chodzi o wózki też mi się nie podobają 3 kołowe.

Dziewczynki mnie sie podobaly i podobaja, ale nijak sie to ma do praktycznosci i bezpieczenstwa.
Napisze jeszcze raz, ja juz patrze i porownuje-kontroluje ceny, bo w sumie za miesiac, dwa beda ceny w dol...a nastepna taka okazja dopiero za rok...nie wchodzi w rachube, dzidzia nie moze siedziec w domu ponad pol roku :-D

Zapominajko a Ty czasem to nie zabladzilas na te Majowki?
Masz 10dni mlodsza ciaze od mojej...to termin Ci wyjdzie na 28 kwietnia ;-) :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry