• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Myszko - trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
nie no ja się czuję jakbym zaraz miała mieć @ poćwiczyłam trochę i mnie brzuch rozbolał tak jakbym już miała tę @ coś czuję ,że niedługo nadejdzie i będę miała krótki cykl w tym miesiącu.

reklama
no to wrocilismy :-)

malenstwo ma 23mm fika rowno, sladow krwi wewnatrz nie znaleziono.

nowa fotka za to jest ^^
DSC_0068.jpg

aha na poprzednim usg bylismy -2 dni a teraz jestesmy +2 dni ;-)
ogolnie lekarz powiedzial, ze wszystko jest w najlepszym porzadku i zeby sie nie denerwowac :-)

Myszko - super nowina wzruszyłam się :tak:tą fotką widzicie ja nawet nie widziałam usg mojego maluszka :-( i jak tak patrzę na wasze fotki to mi się buzia śmieje sama , tak krótko z Wami jestem ,a tak się wzruszam :-).

Tatus patrzyl i niedowierzal, 2 tyg temu bylo 6mm, a teraz prawie 4x wieksza Kropunia :-) chodzi i powtarza, ze to juz jak olbrzym 23 mm :-D

aha doktor tez powiedzial, ze moge odczuwac pobolewania (podobne do @powych) poniewaz lozysko powoli bedzie "parkowac" w docelowym miejscu ;-) absolutnie nic czym mozna by sie zamartwiac, aczkolwiek gdy eM mu powiedzial o grudniu stwierdzil, ze zupelnie rozumie niepokoj i jak najbardziej nalezy kontrolowac kazdy sygnal... dla swietego spokoju unikajac niepotrzebnego stresu :-) domyslami

idziemy cos zarzucic na ruszta bo glodna jestem ;-)

Ostatnia edycja:
Elko widzę że Twój wykresik do moich troszkę podobny bo widze plamienie w środku cyklu i w drugiej fazie.
Myszko ulzyło mi że wszystko ok uffff ale Kropek/Fasolek bardzo okazały ale dobrze że to sprawdziłaś.;-)
Nanu tez miałam plamienie zaraz w terminie @ takie brazowe potem chwila ciszy i tak do dziś sobie plamię ale wiele moich znajomych miało taki epizod i wszystko ok.Wiadomo że najlepiej podskoczyc do lekarza mi już na poczatku zaaplikował dupka. Trzymam &&& żeby sie nie powtórzyło.
Ani@k trzymam &&&& żeby berek Cie "dopadł" tym razem.;-)
Karo1 Ty chyba jutro masz usg genetyczne?
Marta-I jak tam Synuś daje popalić Mamusi kopniaczkami?
Sweety ja mam sluzik płodny przezroczysty gesty i rozciagliwy, taki opis znalazłam na forach i u mnie taki własnie bywał.

A ja dziś musiałam lecieć do lekarza internisty po receptę na duphaston bo skumałam dopiero dzis że do wizyty (20-ty) zabraknie mi tego leku, pani dr obejrzała karte ciazy i wypis ze szpitala i wypisała mi receptę ufff ale gapa ze mnie. Nie wiem czemu myslałam że w blistrze jest 30 tabl a nie 20...jakieś zaćmienie umysłu mnie dopadło:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry