reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania po straconej ciąży

Galwaygirl - ja od początku miałam przeczucie że to chłopiec :-) więc moze kobieca intuicja działa :-)
Z tego wszystkiego spać już nie mogę...

reklama
Anncka jaki śliczny! Niewiarygodne, dopiero co zaciążyłas a tu taki "duży" chłopak! Gratulacje
Caro ptasia kupa działa ;-):-D:-D:-D Gratulacje!
Pozdrawiam Forumowiczki, miłego dnia :-)

Carollina, Pietrucha, Anncka GRATULACJE! Bardzo cieszę sie z pozytywnych wieści;) Ten rok jest nasz dziewczyny!!!

I dla staraczek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ho ho ho , ile dobrych wiadomości! Uwielbiam takie czytać! Pietrucha, Anncka, Carollina - gratulacje!
Ależ rosną te nasze dzieci, moje maleństwo 4 tygodnie temu miało 3 mm a teraz 33mm! To już kawał człowieka, nie?
Anncka ja też mam od samego początku przeczucie, że będzie chłopak. No zobaczymy jak sprawdza się matczyna intuicja :)

Ale żeby nie było monotematycznie - jak tam staraczki? Która testuje w najbliższym czasie?
Oczywiście porcja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I specjalnie dla Ewika druga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Obudziłam się dzisiaj bez bólu głowy! Żeby ni ebyło za dobrze, nudności i zgaga dalej mnie męczą, ale przynajmniej poczytać sobie mogę.

Malgonia a leki bedziesz odstawiac? Jak to wyglada? No i ktore? Mnie strasznie bola ()() i nie wiem czy to tez od wysokiej dawki luteiny.

Gochson, na razie lekarz zmniejszył mi Luteine z 3x3 (po50mg) na 2x2 i Pregnyl zamiast 2x - 1x w tygodniu. Reszta zostaje. Encorton odstawi mi ok 16 tyg., chce tez odstawic Clexane ok 20 tyg., bo u mnie ten Clexane to tak na wszelki wypadek, mówi że Acard wystarczy.Trochę się boję.
Mnie też bolą piersi i takie wielkie się zrobiły, czekam na dostawę ciuchów w tym stanikow, bi w nic się nie mieszczę. Już! Się nie mieszczę.

super wieści dziewczyny... oby tak dalej :) nasze - wasze :) małe słoneczka spokojnie sobie rosną

u mnie dzisiaj smutny dzień... 4 miesiące od śmierci Haneczki... 23 każdego miesiąca prowokuje do przemyśleń i zadumy.... ehhh no ale trzeba żyć dalej ...

pozdrawiam was ... spalona słońcem ( eh to cholerne uczulenie... już jestem cała w bąblach :confused2:)
buziaki :happy:

reklama
Do góry