reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
hej dziewczyny,

Agusiek sprobuj zapytac na Ciaza po poronieniu, tam duzo dziewczyn bralo clo.

U nas jest zimno jak diabli, z domu nie chce sie wychodzic, a w dodatku pada. Gotuje rosol;-)

Elka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

elka spokojnie! u mnie w 5w6d zarodek miał 0,5cm i biło serducho!!!

także na pewno będzie coś widać!!! serducha nie musi być - u mnie dość szybko było słychać...

ale na pewno wszystko jest OK!!! czekamy na wieści:) o której masz wizytę?:)

Cześć dziewczyny

Wpadłam na chwilkę bo zraz mnie moj przegoni od kompa,już się do tego szykuje.

MOja tempka bez zmian,sama jestem ciekawa co bedzie ale pewnie @ jutro.
Moj mi kupił test,obiecałam mu ,że jak nie przyjdzie to jutro zrobię a jakby nie to bedzie na zapas. On to biedak bardzo przezywa,strasznie by chciał ,zeby się udało. Ja oczywiście też bym chciała ,tylko,ze jestem pełna obaw.

Dzisiaj zwizytowały nas moja mama i tesciowa. Tak akurat trafiły w jednym czasie bo u nas dzisiaj handlowa niedziela.Tesciowa w swojej łaskawości nam kupiła prezenciki. Mianowicie czapki, bo chodzimy bez a ona na to nie moze patrzeć bo zimno jest.
Moja jest z pomponem:-) No nawet nie taka zła,tylko cichcem odkleiłam takie błyszczące cos co miala z przodu. Pompon chyba zostawię bo im bardziej na tą czapke patrze tym bardziej sie z nim oswajam:)

Elka trzymam kciuki za jutro.Udanej wizyty.

Milego wieczoru dziewczyny,muszę zmykać bo baaaardzo ważne rzeczy trzeba na tym kompie zrobic.

Ostatnia edycja:
Nanu pracuje do 17 i ide odrazu po pracy bede pewno wieczorkiem to sie odezwe;)
Mam nadzieje ze bedzie ok w poprzedniej ciazy jak trafiłam na IP zrobili mi USG serducho biło a byl to 6t4d więc mam nadzieje:)
Kochane nie dziękuję za kciuki:p;)

Ostatnia edycja:
Fuma ja wierzę w te II krechy! Wykres ładny i mam nadzieję, że skończy się na plamieniu!

Eluś czekam na wieści powizytowe! Jak tylko będziesz miała dostęp do kompa to daj znać. Mam nadzieję, że już serduszko będzie pukać :p

reklama
czesc dziewczyny :-)

u nas niedziele przebiegala spokojnie, po poludniu wpadla mala w odwiedziny wiec sie zrobilo zywo w domu :-D uczymy ja jesc spagetti smiechu co niemiara przy tym :-D jak sobie nie radzi widelcem i sie znudzi lapaniem kluska to wspomagamy sie raczkami :-D Mama malej mowi, ze po tym syropie antyalergicznym znacznie mniej kaszle i juz nie wybudza sie w nocy. Przeniosla ja do drugiego pokoju na kanape, a jutro pojedziemy z mama kupowac nowy materacyk do lozeczka malej :-)
Ciesze sie ogromnie, ze to tylko alergia a nie bronchit jak pani doktor poczatkowo stwierdzila :-) z alergii jest duza szansa ze wyrosnie jak moj mlody i nie zostanie po niej slad :-)
Wczoraj cos mnie kaszel zlapal suchy i meczacy, wiec od razu eM mi syropu z cebuli narobil i polozyl do lozka, wiec wstawalam tylko na siusiu i jedzenie, a mala przychodzila do mnie zeby poglaskac brzusia i pogadac z baby po swojemu :-D
W nocy za to rosjanie z II pietra o 3 zrobili nam alarm dzwonkiem... ich syn jak sie dowiedzielismy ma astme, a oni zadnych inhalatorow, lekow nic kompletnie...:wściekła/y::baffled::szok: no przeciez tak sie nie da przy dziecku z astma. Zaczynam sie zastanawiac czy to z tym swiatem jest cos niehalo czy moze ze mna:baffled:
U nas zimnica jak cholera, eM juz oswojony z pitolkiem gada do brzucha i zasypia z reka na brzuchu ;-) :-D

Ela &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i daj znac co i jak no i moze fotka pierwsza sie trafi :-)

Ostatnia edycja:
Do góry