• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po tabletkach antykoncepcyjnych

Teraz trafiłam do trzeciej Pani doktor, i już jest trochę lepiej bo mi zasugerowała konsultacje u endokrynologa więc się wybieram.
Mam to szczęście że kraków duże miasto plus mam opiekę zdrowotną w LuxMed więc mogę lekarza zmieniać bez problemu

reklama
no właśnie, kurczę wszędzie czytałam że antykoncepcja brana długo bez przerwy nie powoduje problemów z zajściem w ciążę ale jak widać to wcale nie prawda.

Mozliwe ze to kwestia indywidualna i mam jakieś problemy nie związane z tabletkami o ktorych nie wiem. Jak zaczęliśmy się starać przekopalam się przez fora i różne artykuły i wszędzie ludzie twierdzą że nie powinno być problemu. Ale z drugiej strony człowiek się zaczyba zastanawiać czy to nie jest tylko bardzo dobry marketing i nie do końca jest tak różowo

Mozliwe ze to kwestia indywidualna i mam jakieś problemy nie związane z tabletkami o ktorych nie wiem. Jak zaczęliśmy się starać przekopalam się przez fora i różne artykuły i wszędzie ludzie twierdzą że nie powinno być problemu. Ale z drugiej strony człowiek się zaczyba zastanawiać czy to nie jest tylko bardzo dobry marketing i nie do końca jest tak różowo
dokładnie, ale skądś te problemy się biorą i myślę że w jakimś stopniu mniejszym lub większym wpływ na to mają też tabletki

Ja bylam na tabletkach prawie 10 lat z dwoma krótkim przerwami, odstawilam w grudniu 2019 i do tej pory nic :( @mialam w miarę regularnie do maja, potem coś nie chciał przyjść więc dostałam Duphaston, teraz znowu powtórka z rozrywki 63 dc i dalej nic. Wszędzie czytam że dopiero po roku powinnam się zacząć martwić że nam się nie udaje, ginekolodzy też mnie z odprawiaja z kwitkiem, myślicie że to już moment żeby poszukać jakiejś kliniki? Czy jeszcze czekać cieroliwie. Z każdym miesiącem mi coraz ciężej na serduchu
Wiesz, ja to teraz czekam na brak @ od atycznia nic, ale może mój organizm wolniej dochodzi do siebie po krążku, w końcu 8 miesięcy nic 🤷‍♀️ mam nadzieję jednak tym razem się udało i wszystko będzie dobrze😊 Lekarz trochę dał mi nadzieję no i mam podwyższoną temperaturę ciała do 37,1 stooni,ból piersi i kłucie w lewym jajniku.. Zobaczymy.. Niby jak na okres ale wszystko wyjdzie w praniu ☺️ mam nadzieję że u Ciebie się wszystko ułoży. 😊

Wiesz, ja to teraz czekam na brak @ od atycznia nic, ale może mój organizm wolniej dochodzi do siebie po krążku, w końcu 8 miesięcy nic
Ja jak poszłam do ginekologa, że mi się @ zatrzymał to od razu dostałam hormony. Mam brać douphaston -3 opakowania żeby mi się uregulowalo. Pierwsze skończyłam i czekam.
Widać co lekarz to inne podejscie.

Ja jak poszłam do ginekologa, że mi się @ zatrzymał to od razu dostałam hormony. Mam brać douphaston -3 opakowania żeby mi się uregulowalo. Pierwsze skończyłam i czekam.
Widać co lekarz to inne podejscie.
Mi się dwa miesiące temu spoznil 2 tygodnie a miesiąc 4 dni, bylam u lekarza robiłam usg itd powiedział że wszystko jwst okej.. Ale ze kochaliśmy się w dzień owulacji a bylam 5 dni po stosunku u niego kazał mi zrobić betę i powiedział że jak beta będzie pomiędzy 2 a 3 to juz bedzie wczesna ciąża... Beta wyszła 2,3...bolą mnie piersi a raczej skutki, jestem nerwowa rozkojarzona i chce mi się ryczeć.. Najgorzej to teraz mój ma bo nie wiadomo jednak czy to ciąża czy przygotowania do okresu i się biednemu obrywa czasem za nic. 🙈 Niestety nie mieszkam w Polsce i nie mogę powtórzyć bety więc czekam na okres 🙈🙈

reklama
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry