reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania, początki

Bezowulacyjny albo może coś się przesunęło i dopiero będzie? Ja testowałabym dalej
Hej dziewczyny. Witam się w waszym wątku. Jestem tu nowa i mam nadzieję że na długo tu nie zagoszcze. Pod koniec lipca miałam ostatnie krwawienie z odstawienia-przez ostatnie 2 lata bez przerwy brałam tabletki antykoncepcyjne. 21 sierpnia miałam normalny okres i staramy się dalej. W pierwszym cyklu po odstawieniu tabletek robiłam testy owulacyjne i wydaje mi się że miałam owulacje, od wczoraj ponownie robię testy i wczoraj jedna kreska była delikatnie widoczna a dziś już brak kreski chociaż wg kalendarzyk właśnie powinnam mieć niedługo owulacje :( także ten cykl chyba jest bezowukacyjny.

reklama
Ja już nie wiem co myśleć, dziś 29dc po tej becie 24dc nie robiłam sobie nadziei w ogóle.
Od soboty czyli 25dc dziwne rzeczy się u mnie działy, do krwawień z nosa, dziąseł, lekkiego kataru i bólu piersi doszła zgaga, metaliczny smak w ustach okropne bóle głowy, mdłości prawie do wymiotow.
Dziś zrobiłam test-negatywny, @ ani widu ani slychu
Od wczoraj strasznie boli mnie dol brzucha.
Dodam ze ten cykl był stymulowany CLO później dupek 16-25 wiec @ nie powinna się spóźnić jak cos
Albo to okropny PMS albo sobie uroiłam ciąże dlatego mam objawy 🤦‍♀️🤦‍♀️

Hej dziewczyny [emoji3059]
I ja chciałabym do Was dołączyć. U mnie pierwszy cykl starań, dzisiaj 13dc i jestem przed owulacja. Przytulać udało nam się ostatnio wczoraj i pewnie na tym zakończy się w tym miesiącu ze względu pracy w delegacji [emoji53] Mamy już prawie 2 letnią córeczkę na którą nie musieliśmy się długo starać dlatego mam nadzieję że i tym razem tak będzie [emoji16] trzymam za wszystkie kciuki aby w majowych mamach było nas jak najwięcej [emoji3590][emoji16]

Ja już nie wiem co myśleć, dziś 29dc po tej becie 24dc nie robiłam sobie nadziei w ogóle.
Od soboty czyli 25dc dziwne rzeczy się u mnie działy, do krwawień z nosa, dziąseł, lekkiego kataru i bólu piersi doszła zgaga, metaliczny smak w ustach okropne bóle głowy, mdłości prawie do wymiotow.
Dziś zrobiłam test-negatywny, @ ani widu ani slychu
Od wczoraj strasznie boli mnie dol brzucha.
Dodam ze ten cykl był stymulowany CLO później dupek 16-25 wiec @ nie powinna się spóźnić jak cos
Albo to okropny PMS albo sobie uroiłam ciąże dlatego mam objawy 🤦‍♀️🤦‍♀️
a kiedy powinnaś dostać @?

Hej dziewczyny [emoji3059]
I ja chciałabym do Was dołączyć. U mnie pierwszy cykl starań, dzisiaj 13dc i jestem przed owulacja. Przytulać udało nam się ostatnio wczoraj i pewnie na tym zakończy się w tym miesiącu ze względu pracy w delegacji [emoji53] Mamy już prawie 2 letnią córeczkę na którą nie musieliśmy się długo starać dlatego mam nadzieję że i tym razem tak będzie [emoji16] trzymam za wszystkie kciuki aby w majowych mamach było nas jak najwięcej [emoji3590][emoji16]
super, trzymam kciuki aby szybko się udało 🙂 ja mam synka który w maju skończył 2 latka i teraz marzy mi się córeczka. W lipcu odstawiłam tabletki, miałam pierwsze krwawienie z odstawienia, później pierwszy normalny okres o teraz niby dni płodne powinnam mieć ale coś mi się wydaje że nie mam ich 🤔 z synem w drugim cyklu nam się udało po odstawieniu tabletek ale teraz chyba będzie to trwać dłużej 😪

super, trzymam kciuki aby szybko się udało [emoji846] ja mam synka który w maju skończył 2 latka i teraz marzy mi się córeczka. W lipcu odstawiłam tabletki, miałam pierwsze krwawienie z odstawienia, później pierwszy normalny okres o teraz niby dni płodne powinnam mieć ale coś mi się wydaje że nie mam ich [emoji848] z synem w drugim cyklu nam się udało po odstawieniu tabletek ale teraz chyba będzie to trwać dłużej [emoji25]
Mi też się marzy córeczka [emoji3059] za to mąż chciałby aby to był chłopczyk. No ale co będzie to się okaże, narazie dobre 2 tygodnie w niepewności [emoji53] a Ty kiedy masz dostać @?

reklama
Do góry