Leneczka12
Zaciekawiona BB
U mnie cykle po wyjęciu Mireny w cały świat 25 28 i teraz 31 gin kazała zrobic tsh i prolaktyne w 10 dc mam podjechać z wynikami ciekawe przed pierwszą ciąża tez miałam problem z prolaktyną
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a jak to jest z tą szyjka dokładnie? Po owulacji jak zachodzi się w ciążę jest wysoko tak ?Ja będę czekać na @ szyjka już się obniżyła także cykla stracony
na pewno będzie ładnie rosłaMiałam objawy już w dniu spodziewanej @. Bol piersi, mocno wyczulony węch oraz uczucie rozciągania brzucha które mam do teraz. Od 2 dni jestem przeziębiona i czuję się koszmarnie.
Wczoraj miałam niespodziewana wizytę u gina, jestem według Om 4t6d ale nic jeszcze nie było widać bo beta niska chociaz przyrastała bardzo ładnie. Lekarz jutro kazał powtórzyć bete jeśli będzie ładny przyrost to ustalimy kolejna wizyte.
Powinna po owulacji być wysoko już cały czasa jak to jest z tą szyjka dokładnie? Po owulacji jak zachodzi się w ciążę jest wysoko tak ?
A jeśli owulacji nie było?Powinna po owulacji być wysoko już cały czas
To nie mam pojęcia, nie zdarzył mi się cykl bezowulacyjnyA jeśli owulacji nie było?
Dziewczynki a kiedy najwcześniej można zrobić test?