reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania, początki

Dziewczyny, okres powinnam dostać we czwartek lub piątek. Dzisiaj wieczorem póki co przez chwilę miałam bardzo niewielki planienie, raptem dwie malutki plamki. Zero objawów. W pierwszej chwili pomyślałam że okres mi się zaczyna tak wcześnie, ale zawsze pierwszego dnia miałam planienie takie dość intensywne od razu i musiałam nałożyć podpaska, a tu teraz raptem 2 plamki. Czy to możliwe że mogłaby to być implantacja? Jeśli tak to kiedy najwcześniej można zrobić test ?
Szczerze to mi się w ogóle nie chce wierzyć by się udało znając w ciąża w tym cyklu ale te planienie mnie zszokowalo. 🤔🤨

reklama
Dziewczyny, okres powinnam dostać we czwartek lub piątek. Dzisiaj wieczorem póki co przez chwilę miałam bardzo niewielki planienie, raptem dwie malutki plamki. Zero objawów. W pierwszej chwili pomyślałam że okres mi się zaczyna tak wcześnie, ale zawsze pierwszego dnia miałam planienie takie dość intensywne od razu i musiałam nałożyć podpaska, a tu teraz raptem 2 plamki. Czy to możliwe że mogłaby to być implantacja? Jeśli tak to kiedy najwcześniej można zrobić test ?
Szczerze to mi się w ogóle nie chce wierzyć by się udało znając w ciąża w tym cyklu ale te planienie mnie zszokowalo. 🤔🤨
Mówią, że zagnieżdżenie zarodka może nastąpić między 6 a nawet 12 dniem po owulacji, więc chyba jest to możliwe. Ja natomiast jestem 4 dni po owulacji, bolą mnie piersi i podbrzusze a dziś miałam jasnorozwe plamienie ale też dosłownie odrobinę z tym, że u mnie to chyba na impantacje za szybko. 26.10 powinnam mieć okres, mam nadzieję że nie przyjdzie :)

Mówią, że zagnieżdżenie zarodka może nastąpić między 6 a nawet 12 dniem po owulacji, więc chyba jest to możliwe. Ja natomiast jestem 4 dni po owulacji, bolą mnie piersi i podbrzusze a dziś miałam jasnorozwe plamienie ale też dosłownie odrobinę z tym, że u mnie to chyba na impantacje za szybko. 26.10 powinnam mieć okres, mam nadzieję że nie przyjdzie :)
może to plamienie to po stosunku ? Ja w tym cyklu pamiętam że raz tak miałam, teraz na pewno u mnie to nie jest po stosunku bo ostatni kochałam się z mężem w niedzielę wieczorem więc minęło prawie 48h od stosunku.
Mam jeden test w domu, ale chyba poczekam z nim do soboty ...

może to plamienie to po stosunku ? Ja w tym cyklu pamiętam że raz tak miałam, teraz na pewno u mnie to nie jest po stosunku bo ostatni kochałam się z mężem w niedzielę wieczorem więc minęło prawie 48h od stosunku.
Mam jeden test w domu, ale chyba poczekam z nim do soboty ...
Ostatni stosunek był w niedzielę 😊 zobaczymy, ja też zamierzam poczekać do terminu okresu, dlatego nie kupiłam żadnego testu :) w poprzednim cyklu zrobiłam 4 😂😂

Ostatni stosunek był w niedzielę 😊 zobaczymy, ja też zamierzam poczekać do terminu okresu, dlatego nie kupiłam żadnego testu :) w poprzednim cyklu zrobiłam 4 😂😂
to faktycznie trochę by było chyba za szybko na implantacje chociaż kobiecy organizm może jest nie przewidywalny. Życzę tobie z całego serca zobaczyć 2 kreseczki w tym cyklu.
Ja mam o tyle lepiej że okres powinnam dostać za 2-3 dni więc mniej czekania przede mną a wiem jakie to czekanie potrafi być frustrujace 😄

to faktycznie trochę by było chyba za szybko na implantacje chociaż kobiecy organizm może jest nie przewidywalny. Życzę tobie z całego serca zobaczyć 2 kreseczki w tym cyklu.
Ja mam o tyle lepiej że okres powinnam dostać za 2-3 dni więc mniej czekania przede mną a wiem jakie to czekanie potrafi być frustrujace 😄
U Ciebie mogłoby już coś wyjść. Moje siostrze test pozytywny wyszedł 2 dni przed terminem i naprawdę ładne, mocne kreski :) więc różnie to bywa. Tobie również życzę żeby okres się nie pojawił, a na tescie były wymarzone 2 kreski ❤️

A może jednak chciałabys zrobić jutro rano :p ja w tym cyklu też sobie zatestuje wcześniej A co mi tam :p

Hej dziewczyny czy można do Was dołączyć?
U mnie obecnie 3 cykl starań. Jestem aktualnie w 26dc 12dpo cykle 28-30 dniowe. Czekam na @ lub testowanie w weekend.

reklama
Gocha - gratulacje!!! <3 Kolejny czerwcowy obywatel rośnie. Super :)

Dziewczyny trzymam kciuki z całej siły, aby pojawiły się tu hurtowo kolejne fotki dwóch kresek :)

Ja jak testowałam 2 dni przed terminem @ to była biel. Dzień po terminie @ wyszła bardzo blada kreska. No i po tym pierwszym teście się tylko zdołowałam, że nic nie wyszło znowu, a tu potem niespodzianka. Więc chyba lepiej poczekać i nie mieć takiej huśtawki nastrojów ;)

Ostatnia edycja:
Do góry