klaudia 87
Zaciekawiona BB
To bardzo dlugoJezu serio?
Ale wiesz, że rok starań to NORMA dla zdrowej pary, a 2 lata to już nie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To bardzo dlugoJezu serio?
Ale wiesz, że rok starań to NORMA dla zdrowej pary, a 2 lata to już nie![]()
Bardzo długo, ale taka jest prawda. Przy każdym cyklu z owulacją mamy ok. 30% szans na powodzenie, więc zdrowej parze w cyklach naturalnych może to zająć nawet rok i to jest nadal w normie.To bardzo dlugo
Magiczna moc odpuszczaniaHejkaTo ja może opowiem o sobie. Mam już jedną ciążę na koncie, o którą staraliśmy się z mężem przed ponad dwa lata. W końcu postanowiliśmy udać się do kliniki w naszym przypadku to była gameta. Badania moje jak i męża w normie nic niepokojacego więc zlecił badanie drożności jajowodów. Nie spominam tego badania miło, bolało, ale do przeżycia i czego się nie robi dla tej upragnionej fasolki
Okazało do że prawy jest niedrożny. Lewy drożny. Ginekolog nie owijał w bawełnę i polecił in vitro jak powiedział biorąc pod uwagę mój wiek (wtedy 29) to loteria kiedy się uda. Trochę mnie to załamało, odpuściłam, postanowiłam dalej pić ziola ojca sroki, ale nie robiłam sobie wielkich nadziei, zioła polecił mi lekarz ktory robił mi badanie jajowodów. Wzięliśmy dokumenty do in vitro i czekaliśmy na okres. Który nie nadszedł w końcu z dużą dozą ostrożności zrobiłam test i nie mogłam uwierzyć w dwie kreski, a potem jeszcze jeden. Pojechaliśmy do ginekologia który też był zaskoczony ale potwierdził ciążę. Ciąża zdrowa synek urodził się zdrowy teraz ma 7 miesięcy. Może czasem warto jest odpuścić w głowie skupić się na czymś innym? A to co ma przyjść i tak przyjdzie tylko trzeba dać temu czas
![]()
Hmm,a moze to zabieg droznosci "przepchal" jajowod, a nie magiczne odpuszczenie zadziałoHejkaTo ja może opowiem o sobie. Mam już jedną ciążę na koncie, o którą staraliśmy się z mężem przed ponad dwa lata. W końcu postanowiliśmy udać się do kliniki w naszym przypadku to była gameta. Badania moje jak i męża w normie nic niepokojacego więc zlecił badanie drożności jajowodów. Nie spominam tego badania miło, bolało, ale do przeżycia i czego się nie robi dla tej upragnionej fasolki
Okazało do że prawy jest niedrożny. Lewy drożny. Ginekolog nie owijał w bawełnę i polecił in vitro jak powiedział biorąc pod uwagę mój wiek (wtedy 29) to loteria kiedy się uda. Trochę mnie to załamało, odpuściłam, postanowiłam dalej pić ziola ojca sroki, ale nie robiłam sobie wielkich nadziei, zioła polecił mi lekarz ktory robił mi badanie jajowodów. Wzięliśmy dokumenty do in vitro i czekaliśmy na okres. Który nie nadszedł w końcu z dużą dozą ostrożności zrobiłam test i nie mogłam uwierzyć w dwie kreski, a potem jeszcze jeden. Pojechaliśmy do ginekologia który też był zaskoczony ale potwierdził ciążę. Ciąża zdrowa synek urodził się zdrowy teraz ma 7 miesięcy. Może czasem warto jest odpuścić w głowie skupić się na czymś innym? A to co ma przyjść i tak przyjdzie tylko trzeba dać temu czas
![]()
HejkaTo ja może opowiem o sobie. Mam już jedną ciążę na koncie, o którą staraliśmy się z mężem przed ponad dwa lata. W końcu postanowiliśmy udać się do kliniki w naszym przypadku to była gameta. Badania moje jak i męża w normie nic niepokojacego więc zlecił badanie drożności jajowodów. Nie spominam tego badania miło, bolało, ale do przeżycia i czego się nie robi dla tej upragnionej fasolki
![]()
Nie, choMagiczna moc odpuszczaniabrednie.
Czemu? Lepiej jest się nakręcać? Chodzi mi o to żeby dać sobie chwilę na oddech nie analizować aż tyle, to na pewno nie jest dobre a stres nie pomagaMagiczna moc odpuszczaniabrednie.
Nie, miałam dwa razy wprowadzane kontrast i lekarz powiedział że w jednym super a drugi za cholerę nie w obu przypadkach.Hmm,a moze to zabieg droznosci "przepchal" jajowod, a nie magiczne odpuszczenie zadziało
Nie pisz bzdur, że to przez odpuszczenie dobrze ? Bo starająca para nie ma jak odpuścić starań , seksu , owulacji czy in vitro.HejkaTo ja może opowiem o sobie. Mam już jedną ciążę na koncie, o którą staraliśmy się z mężem przed ponad dwa lata. W końcu postanowiliśmy udać się do kliniki w naszym przypadku to była gameta. Badania moje jak i męża w normie nic niepokojacego więc zlecił badanie drożności jajowodów. Nie spominam tego badania miło, bolało, ale do przeżycia i czego się nie robi dla tej upragnionej fasolki
![]()
A czy Loka napisała gdzieś, że się boi jakiegoś badania ?Nie, cho
Czemu? Lepiej jest się nakręcać? Chodzi mi o to żeby dać sobie chwilę na oddech nie analizować aż tyle, to na pewno nie jest dobre a stres nie pomagaNie bój się badania, może dzięki temu bedziesz spokojniejsza bo będziesz wiedziała w czym tkwi problem? Ściskam mocno kciuki
![]()
A mi się wydaje jednak, że tak.Nie, miałam dwa razy wprowadzane kontrast i lekarz powiedział że w jednym super a drugi za cholerę nie w obu przypadkach.
Nie, miałam dwa razy wprowadzane kontrast i lekarz powiedział że w jednym super a drugi za cholerę nie w obu przypadkach.