reklama

starania się - watpliwości..

Qurwa nawet nie mam gdzie ryczeć bo ten jeszcze śpi.
Dziś przestałam wierzyć w cuda, @ na pewno jutro przyjdzie. Zaczęły mnie boleć jajniki więc może nawet już dzisiaj dostane.
Walić to wszystko już mam dość, wiecznie gołą dupą w pysk dostaje.

reklama
Hanka do qrwy nędzy przestań! Lubie cie i gdybym moga to nieba bym ci przychylila teraz. Z drugiej strony do cholery zama mowilas ze to twoja pierwsza owulacja od lat, wiec moze qurwa jaja byly przestarzale i teraz kolejne wyhodujesz juz zdrowe co??? wez sie babo w garsc, bierz te cholerne leki i hoduj cholerne jaja

Qurwa nawet nie mam gdzie ryczeć bo ten jeszcze śpi.
Dziś przestałam wierzyć w cuda, @ na pewno jutro przyjdzie. Zaczęły mnie boleć jajniki więc może nawet już dzisiaj dostane.
Walić to wszystko już mam dość, wiecznie gołą dupą w pysk dostaje.

Hanka jeszcze przeciez nie wiadomo na 100%, wiec odpusc sobie to dolowanie sie. Zreszta skoro zdrowa para potrzebuje srednio pol roku zeby zajsc, wiec nie ma sie co dziwic, ze my, z problemami, mozemy potrzebowac troche wiecej czasu... Ja Cie nadal pytam o to cialko zolte, bylas na usg po owu?

w tej chwili przestań!!!! Nie wolno się załamywać!!!! Zawsze trzeba mieć nadzieje, wiem że to łatwo powiedzieć ale spróbuj:happy::happy:
Hanka do qrwy nędzy przestań! Lubie cie i gdybym moga to nieba bym ci przychylila teraz. Z drugiej strony do cholery zama mowilas ze to twoja pierwsza owulacja od lat, wiec moze qurwa jaja byly przestarzale i teraz kolejne wyhodujesz juz zdrowe co??? wez sie babo w garsc, bierz te cholerne leki i hoduj cholerne jaja

Dzięki za trzymanie mnie w pionie.

Hanka jeszcze przeciez nie wiadomo na 100%, wiec odpusc sobie to dolowanie sie. Zreszta skoro zdrowa para potrzebuje srednio pol roku zeby zajsc, wiec nie ma sie co dziwic, ze my, z problemami, mozemy potrzebowac troche wiecej czasu... Ja Cie nadal pytam o to cialko zolte, bylas na usg po owu?

Nie, mam tylko jedno usg przed owulacją. Nie kazał żadnych badań robić po owulacji.

Nie, mam tylko jedno usg przed owulacją. Nie kazał żadnych badań robić po owulacji.

Wiec jesli teraz jednak @ przyjdzie (odpukac), to zazycz sobie usg po owu lub badanie progesteronu 7 dni po owu - zebys wiedziala czy bylo cialko zolte!! Mowie Ci, ze ja mialam pecherzyk po clo, ale niestety nie bylo cialka zoltego, wiec qpa...

Niunians, Hanka.....

Bardzo mi przykro :(

Hanka - i to nie Twoja wina, niczyja wina. Ty pecherzyki ladne mialas. Moze nasienie nie do konca dobre ? Robiliscie badania ?

Tak z najwyższej półki ma nasienie 450 mln i 90% ruchliwości czy jak to się tam nazywa. To ja jestem tym felernym elementem w naszym związku. On cud miód malina, ogier rozpłodowy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry