reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Loree a żadnego torbiela nie masz? Ale to wtedy raczej się ma problemy z dostaniem miesiączki. Sama nie wiem.
Ja siedzę jak na szpilkach bo dziś pierwszy termin spodziewanej;P

Hmm no tak, 7 dni przed spodziewana @ i 7 dni po prawdopodobnej owu... tak jest najrozsadniej robic... Mialas juz kiedys badany poziom progesteronu w II fazie cyklu?
To moje pierwsze badanie. Dziewczyny doradzają też prolaktynę ale z tego co zrozumiałam, to prolaktynę trzeba robić przed owulacją, więc nie da się razem z progesteronem.:-(

Loree a żadnego torbiela nie masz? Ale to wtedy raczej się ma problemy z dostaniem miesiączki. Sama nie wiem.
Ja siedzę jak na szpilkach bo dziś pierwszy termin spodziewanej;P
Tydzień temu byłam na kontrolnym badaniu u gina i wszystko było ok. O plamieniach nie wspomniałam, bo nie wiedziałam, że to może być jakiś problem. A torbiel chyba odpada, mam bardzo regularne cykle, żadnych problemów z @. Robisz dziś test?

To moje pierwsze badanie. Dziewczyny doradzają też prolaktynę ale z tego co zrozumiałam, to prolaktynę trzeba robić przed owulacją, więc nie da się razem z progesteronem.:-(

Nie sadze zeby dwa dni mialy jakies wielkie znaczenie... Po prostu 7 dni po owu jest szczyt progesteronu... Ja zawsze mialam niziuuuutki i stad moja gin wiedziala, ze mam cykle bezowulacyjne (nie wytwarzalo sie u mnie cialko zolte).

Tydzień temu byłam na kontrolnym badaniu u gina i wszystko było ok. O plamieniach nie wspomniałam, bo nie wiedziałam, że to może być jakiś problem. A torbiel chyba odpada, mam bardzo regularne cykle, żadnych problemów z @. Robisz dziś test?

Nie, nie w moim stylu:happy: Zrobię dopiero jak z tydzień @ mi się spóźni bo ostatnio 3 dni się spóźnił a @ przylazł. Poza tym czuję, że go dostanę na dniach:/

Nie, nie w moim stylu:happy: Zrobię dopiero jak z tydzień @ mi się spóźni bo ostatnio 3 dni się spóźnił a @ przylazł. Poza tym czuję, że go dostanę na dniach:/

Mierzysz tempke?

Pisalas wczoraj o peelingu, a ktoras z dziewczyn jakis czas temu podala tutaj przepis na super prosty peeling - garsc cukru i lyzka oliwy (oleju), namydlic sie i do dziela :-) Na mnie dziala super!!
:-D

Mierzysz tempke?

Pisalas wczoraj o peelingu, a ktoras z dziewczyn jakis czas temu podala tutaj przepis na super prosty peeling - garsc cukru i lyzka oliwy (oleju), namydlic sie i do dziela :-) Na mnie dziala super!!
:-D

Ja jestem z mojego peelingu bardzo zadowolona:-) Tempki nie mierzę bo jak mierzyłam to zbyt obsesyjnie podchodziłam do tej ciąży, musiałam się od tego uwolnić. Tak więc teraz zostało czekać, do 19 marca mogę dostać @. Od dziś do 19.03 mam termin spodziewanej. Normalnie miałabym dziś, ale muszę dodać te 3 dni co w poprzednim cyklu mi wyskoczyły:/

reklama
Ja jestem z mojego peelingu bardzo zadowolona:-) Tempki nie mierzę bo jak mierzyłam to zbyt obsesyjnie podchodziłam do tej ciąży, musiałam się od tego uwolnić. Tak więc teraz zostało czekać, do 19 marca mogę dostać @. Od dziś do 19.03 mam termin spodziewanej. Normalnie miałabym dziś, ale muszę dodać te 3 dni co w poprzednim cyklu mi wyskoczyły:/

Jak to 3 dni Ci wyskoczyly?

Do góry