Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witaj !!!Witajcie :-)
Czytam to forum juz od jakiegos czasu, ale dopiero teraz zdecydowalam sie napisac......

jak zrobisz w pon to juz wykaze ogolnie przyjmuje sie ze bete mozna robic 10dni od owu tzn zaplodnienia wiec jak najbardziej powinna juz cosik wykazac!!!!dziewczyny mam pytanie
bo prawdopodobnie do zapłodnia doszło u mnie 31go grudnia
test wyszedł negat no ale nie dziwie sie bo chyba za szybko...
w pn ide na bete czy juz cos wykaze??? jak myslicie??? Gin mi zalecił.
@ nadal nie mam....
i skoro mowisz ze 31 grudnia ... to tescik faktycznie za szybko! ;-)dziewczyny mam pytanie
bo prawdopodobnie do zapłodnia doszło u mnie 31go grudnia
test wyszedł negat no ale nie dziwie sie bo chyba za szybko...
w pn ide na bete czy juz cos wykaze??? jak myslicie??? Gin mi zalecił.
@ nadal nie mam....

ale nas tu dzisiaj mało!!!![]()
;-) az mam ochote ci poprzytakiwacmoże taki dzień pracowity, ja też zaraz znikam.
W sumie to nawet nie mam o czym pisać. Wiem że nie miałam owu więc na pewno się nie udało. Ale przynajmniej nei doszukuje sie objawow i spokojnie poobserwuje jak moj organizm sie zachowuje jak na 100% nie mogło dojść do zapłodnienia. Zobaczę czy mam te same objawy co wtedy kiedy było staranko i się dodatkowo nakręcam....Będe się bardziej wsłuchiwała..zobacze czy mnie bolą jajniki, podbrzusze..itd.
Własnie odczuwam jakis ból podbrzusza widocznie to jest normalne a ja zwracałam na niego uwagę tylko wtedy jak czekałam na wynik staranek.
Miłego dnia
tak tak napewno nic z tego w tym cyklu ;-);-);-) odposc sobie myslenie moze dzieki temu wyluzujesz ;-)
wiesz co mam na mysli ?! z tego co was dziewczynki obserwuje czasami warto zrobic sobie przerwe
wyluzowac i ...
kozystac z przyjemnosci zapomniec o celu a pamietac o sposobach jego osiagniecia

... hehehe gadam jak potluczona 
;-) az mam ochote ci poprzytakiwactak tak napewno nic z tego w tym cyklu ;-);-);-) odposc sobie myslenie moze dzieki temu wyluzujesz ;-)
wiesz co mam na mysli ?! z tego co was dziewczynki obserwuje czasami warto zrobic sobie przerwe
wyluzowac i ...
kozystac z przyjemnosci zapomniec o celu a pamietac o sposobach jego osiagniecia
![]()
Głowa do gory i nie smutaj sie! ciesz sie z byle czego o np z tego ze dzisiej jest juz cieplej... hehehe gadam jak potluczona
![]()

I wtedy ta wredna małpa przychodzi z zaskoczenia. Nie mam stałych jakiś symptomów organizmu, więc ja nie mam się co sugerować objawami. A i lepiej się nie nakręcać.