reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
wrocilam do domu z zakupow i jakos mi sie siusiu nie chcialo. Stestowalam sie o 14tej. Jedna wredna krecha. Grrrrrrrrrrr...:angry:
A @ jak nie bylo, tak nie ma i wciaz tylko skorcze.
Zla jestem. :-(
wyluzuj koleżanko i na spokojnie... odczekaj jeszcze 2dni i zrob rano tescik:tak:
najwazniejsze ze @ nie ma! ;-)

Kobitki,

A czemu wy sie chcecie sie na ranek przesunac z tymi przytulankami ? Nic o tym nie slyszalam. Ponadto pamietajcie ze min 30 min nie mozna wstawac potem, bo zolnierzyki uciekaja....

Ostatnia edycja:
Kobitki,

A czemu wy sie chcecie sie na ranek przesunac z tymi przytulankami ? Nic o tym nie slyszalam. Ponadto pamietajcie ze min 30 min nie mozna wstawac potem, bo zolnierzyki uciekaja....

To wlasciwie tak pomyslalam ze bedzie moze jakies urozmaicenie no i ja bede miala czas na lezenie z nozkami do gory,a wieczorem to spac mi sie chce i nie chce mi sie czasmi wyciagac nozek,a tak w dzien moze bedzie bardziej romantycznie,hehe:-)

HMMM TAK WŁASNIE , że większośc moim przytulanek w trakcie starania sie jest wieczorem w łożeczku przed nynu, robie tak dlatego, bo wydaje mi sie, ze jak calą noc nie wstaje to plemniczki nie wyleca, przynajmniej nie wszystkie.... i w pozycji lezacej moze im łatwiej wędrowac, hmm moze to mylne wrażenie

Po przytualnku oczywiscie 20 minutek leze z nozkami do góry (świeca ile dam rady) i wywołuje skurcze macicy podobno tez pomagaja dotrzec żolniezykom na miejsce

Po takiej nocce, czuje w ciagu dnia jak sperma ze mnie wylatuje i mam mokre majteczki..

No niestety jak narazie efektu zamierzonego to nie przyniosła, ale nie poddaje si e oczywiscie

Tak mi sie przypomniało, dzis dowiedziałam sie od aptekarki, ze na nasienie męski dobrze robi seler - zaserowałabym go męzulkowi ale nie znam dan z selera, moze znacie jakies ciekawe przepisy na sałatki

Jesli chodzi o @ to tez nadal czekam, mam narazie 1 dzien opóźnienia, od 2 dni skurcze w podbrzuszu i zółto pomarańczowe podejrzane upławy..cos mi sie tak wydaje ze stan zapalny mnie złapał

Testu narazie nie robie, boje sie 1 kreski ;(

Elfa

Ja mam tak jak Ty z tym przytulaniem. Twierdze, ze najlepiej wieczorem z tych samych wzgledow. Rano tylko wtedy, gdy mam 1 wzrost tempki w okolicach owulki bo takie przytulanki sa bliskie owulce...

Babo -

Napewno kazda pora jest dobra. Mi sie wydaje ze jedynie z praktycznych wgledow wieczorna pora wydaje sie byc lepsza. Ale dzieci sie biora z przytulanek o roznych porach, wiec jesli lubicie rano - to po prostu tak robcie:)

A ja sie dzisiaj podksztalcilam mocno z NPR. I wiem ze wczoraj bylam w bledzie panikujac ze mi wzrosla tempka i po cyklu. Jak czlowiek sie doksztalci - to wtedy bardziej sie wszystko rozumie...

HMMM TAK WŁASNIE , że większośc moim przytulanek w trakcie starania sie jest wieczorem w łożeczku przed nynu, robie tak dlatego, bo wydaje mi sie, ze jak calą noc nie wstaje to plemniczki nie wyleca, przynajmniej nie wszystkie.... i w pozycji lezacej moze im łatwiej wędrowac, hmm moze to mylne wrażenie

Po przytualnku oczywiscie 20 minutek leze z nozkami do góry (świeca ile dam rady) i wywołuje skurcze macicy podobno tez pomagaja dotrzec żolniezykom na miejsce

Po takiej nocce, czuje w ciagu dnia jak sperma ze mnie wylatuje i mam mokre majteczki..

No niestety jak narazie efektu zamierzonego to nie przyniosła, ale nie poddaje si e oczywiscie

Tak mi sie przypomniało, dzis dowiedziałam sie od aptekarki, ze na nasienie męski dobrze robi seler - zaserowałabym go męzulkowi ale nie znam dan z selera, moze znacie jakies ciekawe przepisy na sałatki

Jesli chodzi o @ to tez nadal czekam, mam narazie 1 dzien opóźnienia, od 2 dni skurcze w podbrzuszu i zółto pomarańczowe podejrzane upławy..cos mi sie tak wydaje ze stan zapalny mnie złapał

Testu narazie nie robie, boje sie 1 kreski ;(

To nie rob narazie,moze jakas zmainaka zachodzi,ale te uplawy,,taka barwa,troszke podejrzane:-(Kiedys robilam salatke z selara,obralam,ztarlam na tarce,dodalam orzechow laskowych i namoczonych rodzynek i wymieszalam z pol jogurtu naturalnego i pol smietanki troszke gesta musi byc:-)Nawet niezla wyszla,Na internecie moze jakies inne przepisy znajdziesz:-)
No coz,ze mnie wyplywa jak z moza,nozki nie pomagaja jak trzymam w goze:no:

reklama
Babo -

Napewno kazda pora jest dobra. Mi sie wydaje ze jedynie z praktycznych wgledow wieczorna pora wydaje sie byc lepsza. Ale dzieci sie biora z przytulanek o roznych porach, wiec jesli lubicie rano - to po prostu tak robcie:)

My zawsze wieczorem,ale pomyslalam ze raz sprobojemy w ciagu dnia,mezusiko z pracy sie zwolni:-)

Do góry