w UK nazywa sie dokladnie tak samo. Ovulation monitoring lub jeszcze ovulation scan.
Dzieki kochana,to podobnie po norwesku,juz bede wiedziec!super!:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w UK nazywa sie dokladnie tak samo. Ovulation monitoring lub jeszcze ovulation scan.
wyluzuj koleżanko i na spokojnie... odczekaj jeszcze 2dni i zrob rano tescikwrocilam do domu z zakupow i jakos mi sie siusiu nie chcialo. Stestowalam sie o 14tej. Jedna wredna krecha. Grrrrrrrrrrr...
A @ jak nie bylo, tak nie ma i wciaz tylko skorcze.
Zla jestem. :-(
Kobitki,
A czemu wy sie chcecie sie na ranek przesunac z tymi przytulankami ? Nic o tym nie slyszalam. Ponadto pamietajcie ze min 30 min nie mozna wstawac potem, bo zolnierzyki uciekaja....
HMMM TAK WŁASNIE , że większośc moim przytulanek w trakcie starania sie jest wieczorem w łożeczku przed nynu, robie tak dlatego, bo wydaje mi sie, ze jak calą noc nie wstaje to plemniczki nie wyleca, przynajmniej nie wszystkie.... i w pozycji lezacej moze im łatwiej wędrowac, hmm moze to mylne wrażenie
Po przytualnku oczywiscie 20 minutek leze z nozkami do góry (świeca ile dam rady) i wywołuje skurcze macicy podobno tez pomagaja dotrzec żolniezykom na miejsce
Po takiej nocce, czuje w ciagu dnia jak sperma ze mnie wylatuje i mam mokre majteczki..
No niestety jak narazie efektu zamierzonego to nie przyniosła, ale nie poddaje si e oczywiscie
Tak mi sie przypomniało, dzis dowiedziałam sie od aptekarki, ze na nasienie męski dobrze robi seler - zaserowałabym go męzulkowi ale nie znam dan z selera, moze znacie jakies ciekawe przepisy na sałatki
Jesli chodzi o @ to tez nadal czekam, mam narazie 1 dzien opóźnienia, od 2 dni skurcze w podbrzuszu i zółto pomarańczowe podejrzane upławy..cos mi sie tak wydaje ze stan zapalny mnie złapał
Testu narazie nie robie, boje sie 1 kreski ;(
Babo -
Napewno kazda pora jest dobra. Mi sie wydaje ze jedynie z praktycznych wgledow wieczorna pora wydaje sie byc lepsza. Ale dzieci sie biora z przytulanek o roznych porach, wiec jesli lubicie rano - to po prostu tak robcie![]()